Târșa ratează meciul de la Ploiești, însă Poli Iași se poate baza pe Pușcaș. Florin Briaur: ”Avem un debut foarte greu, dar sunt optimist că vom obține puncte”

Narcis POHOAȚĂ 28 Jul. 2021, 13:09 Liga 2
Târșa ratează meciul de la Ploiești, însă Poli Iași se poate baza pe Pușcaș. Florin Briaur: ”Avem un debut foarte greu, dar sunt optimist că vom obține puncte”

Poli Iași a intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru startul noului sezon de Liga 2, care debutează sâmbătă, 31 iulie 2021. Ieșenii vor pleca joi spre Ploiești, unde sâmbătă, de la ora 11:00, vor disputa primul meci al lor în noul campionat în compania Petrolului, una dintre pretendentele la promovare.

Târșă e accidentat, Pușcaș s-a refăcut. Enache nu e decis dacă să-l ia la Ploiești și pe Mihalache

Antrenorul Costel Enache nu se confruntă cu mari probleme de lot înaintea startului, singurul jucător accidentat fiind mijlocașul central Marian Târșa. Vestea bună este că mijlocașul Cristian Pușcaș s-a refăcut și este apt de joc după ce a acuzat și el probleme medicale, el fiind menajat la ultimul amical.

Enache încă nu s-a decis dacă îl va coopta în lot pentru meciul de la Ploiești și pe Ovidiu Mihalache, stoperul de 36 de ani fiind încă în urmă cu pregătirea.

În ciuda faptului că lotul este încă incomplet, iar echipa suferă la omogenitate, ieșenii speră să obțină un rezultat bun în prima etapă, cu Petrolul.

”Noi mergem să câștigăm la Ploiești. Și vom aborda la victorie fiecare joc. Chiar dacă ne-am reunit târziu, cu doar câțiva jucători, am încredere că jucătorii care au venit vor da totul pentru a obține un rezultat bun. Avem parte de un debut foarte greu, dar eu sunt optimist că vom obține puncte”, a declarat managerul general al Politehnicii Iași, Florin Briaur.

Jucătorilor Politehnicii Iași le-au fost prezentate, în vestiar, ieri, noutățile din Legile Jocului. Cei care au vorbit în fața lui Mihalache și compania au fost Sorin Boca, președintele AJF Iași și observator FRF, Vlad Ciobanu, șeful CJA Iași și arbitru FIFA, și Vlad Baban, arbitru în Lotul Național – Liga 2.

14 jucători veniți în această vară la Poli Iași

Poli Iași a legitimat 14 noi jucători în această vară, pe lângă cei șase rămași din sezonul trecut, de Liga 1, Ianoș Brînză, Teodor Axinte, Răzvan Onea, Francisc Cristea, Alexandru Zaharia și Ovidiu Mihalache, cu mențiunea că acesta din urmă a semnat un nou angajament, în urmă cu câteva zile.

Dintre cei 14, patru au venit sub formă de împrumut de la echipe de primă ligă: portarul Laurențiu Popescu (Universitatea Craiova), stoperul Ștefan Cană (FCSB) și atacanții Andrei Istrate (FCSB) și Sekou Camara (FC Botoșani).

Ceilalți zece jucători au venit în Copou liberi de contract, doar doi fiind străini (Okan și Deretti). Poli i-a transferat pe fundașii Florin Plămadă, Alexandru Stan și Okan Chatziterzoglou, mijlocașii Marian Târșa, Tiberiu Serediuc, Cristian Pușcaș, Marian Stoenac, Jean Deretti, Ioan Pop și atacantul Ionuț Pelivan.

În plus, Poli Iași atacă noul sezon și cu un staff tehnic complet schimbat, antrenorul principal Costel Enache avându-i alături pe ”secunzii” Cristian Ungureanu și Adrian Senin, antrenorul de portari Cconstantin Bădan și preparatorul fizic Alessandro Cittadino.

Campania de transferuri nu este încă încheiată pentru ieșeni, care mai caută doi jucători în linia mediană, un mijlocaș de bandă dreaptă și un mijlocaș central.

Foto: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-mihalache-va-semna-cu-poli-iasi-va-aduce-siguranta-echipei-grecul-okan-chatziterzoglou-este-oficial-jucatorul-echipei-din-copou-19193071

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sekou-camara-tripla-la-debutul-in-tricoul-lui-poli-iasi-echipa-lui-costel-enache-a-castigat-la-scor-cu-bucovina-radauti-ultimul-amical-inainte-de-debutul-in-liga-2-concluziile-antrenorului-19192828

 

Narcis POHOAȚĂ 28 Jul. 2021, 13:09 Liga 2
Pe aceeași temă