Primele transferuri la Poli Iași. Doi jucători revin în Copou după mai mulți ani. Un mijlocaș campion al Ligii 2 cu ”FC U” Craiova și un atacant de la FCSB, aproape să semneze și ei

Narcis POHOAȚĂ 26 Jun. 2021, 19:15 Liga 2
Primele transferuri la Poli Iași. Doi jucători revin în Copou după mai mulți ani. Un mijlocaș campion al Ligii 2 cu ”FC U” Craiova și un atacant de la FCSB, aproape să semneze și ei

Lotul Politehnicii Iași începe să prindă contur. După câteva zile de liniște, oficialii din Copou au început să miște pe piața transferurilor și fac primele mutări.

Astăzi, 26 iunie, au semnat cu Poli Iași mijlocașul Marian Târșa și fundașul Florin Plămadă. Din informațiile Liga2.ro, mijlocașul ofensiv Marian Stoenac și atacantul Andrei Istrate sunt și ei pe punctul de a face pasul la gruparea pregătită de Costel Enache.

Plămadă și Târșa revin la Poli Iași

În vârstă de 29 de ani, fundașul central Florin Plămadă revine la Iași după șase ani, acesta marcând 2 goluri în 37 de meciuri pentru CSMS, în sezonul 2014-2015.

În cariera sa, Plămadă a mai jucat la formațiile Petrolul Ploiești, Rapid CFR Suceava, CS Otopeni, Metaloglobus București și FC Botoșani, la acest club din urmă fiind legitimat ultima dată.

Mijlocașul central Marian Târșa, 23 de ani, a mai jucat și el la Iași, în sezonul 2016-2017, când a plecat la FC Botoșani, unde nu a prins foarte multe meciuri. În 2018 a fost împrumutat la Academica Clinceni, echipă pentru care a marcat un gol în 11 meciuri.

Ambii au semnat un contract valabil pe doi ani cu Poli Tași.

Stoenac și Istrate, aproape și ei de echipa din Copou

Mijlocașul Marian Stoenac va împlini 28 de ani pe 30 iunie și vine de la ”FC U” Craiova, echipă cu care a promovat în Liga 1, unde însă nu a fost păstrat. La echipa lui Mititelu, Stoenac a marcat 9 goluri în 21 de meciuri. În carieră, Stoenac a mai evoluat la Minerul Motru, Juventus București, CNS Cetate Deva, Energeticianul și ACSO Filiași.

De asemenea, Poli Iași l-ar putea aduce și pe atacantul Andrei Istrate, 19 ani, de la FCSB, un tânăr jucător pentru care Gigi Becali a plătit suma de 10.000 de euro clubului Ardealul Cluj. Istrate, care a a marcat deja un gol pentru FCSB în prima ligă, chiar împotriva lui Poli Iași, ar putea veni în Copou sub formă de împrumut.

Narcis POHOAȚĂ 26 Jun. 2021, 19:15 Liga 2
Pe aceeași temă