Laurențiu Popescu, un sezon la Poli Iași! Costel Enache își testează jucătorii încă în două amicale până la startul sezonului de Liga 2

Narcis POHOAȚĂ 20 Jul. 2021, 14:39 Liga 2
Laurențiu Popescu, un sezon la Poli Iași! Costel Enache își testează jucătorii încă în două amicale până la startul sezonului de Liga 2

Poli Iași va disputa miercuri, în Copou, un nou meci amical, al șaptelea al perioadei de pregătire. Cu începere de la ora 11:00, elevii lui Costel Enache vor întâlni pe stadionul ”Emil Alexandrescu” echipa Dacia Buiucani, din liga a doua a Republicii Moldova.

Laurențiu Popescu a ajuns la Poli Iași și va debuta în amicalul cu Dacia Buiucani

În acest meci va debuta la Poli portarul Laurențiu Popescu, pe care Iașiul l-a împrumutat pentru un sezon de la Universitatea Craiova. Goalkeeperul în vârstă de 24 de ani a sosit deja în Copou și va semna contractul imediat ce va primi actele de la clubul din Bănie.

  • Laurențiu Popescu nu a jucat în niciun meci pentru prima echipă a Universității Craiova în sezonul trecut, ediția 2020/2021, fiind rezervă în 37 de partide de Liga 1 și în 5 din Cupa României. În ediția 2019/2020 de Liga 1 a prins 6 meciuri.

Costel Enache testează încă un jucător de la Craiova, dar se decide și în privința grecului Okan

Tot în meciul de miercuri va fi testat pentru prima dată și fundașul central Cosmin Dobre, de la aceeași echipă olteană de primă ligă, cu care ieșenii încearcă să întăreascu axul central al defensivei.

După meciul cu Dacia Buiucani va fi luată și o decizie în privința fundașului central grec Okan Chatziterzoglou, pe care antrenorul Costel Enache l-a testat în ultimele zile.

Șase amicale disputate până acum de Poli Iași

În precedentele șase meciuri amicale, Poli Iași a înregistrat următoarele rezultate: 3-0 cu Poli Iași Under 19 (juniori), 11-0 cu LPS Iași (juniori), 1-0 cu Hușana Huși (Liga 3), 0-3 cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț (Liga 3), 2-1 cu Știința Miroslava (Liga 3), 0-2 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (Liga 1).

În afara meciului de miercuri, cu Dacia Buiucani, Poli Iași va disputa alte două partide test până la startul sezonului, programat pe 31 iulie: cu Bucovina Rădăuți, sâmbătă, în deplasare, și săptămâna viitoare cu un adversar din zonă, încă nestabilit.

Poli Iași va începe sezonul de Liga 2 cu un meci în deplasare, la Petrolul. Costel Enache și Florin Briuar au comentat că echipa lor a avut ghinion la tragerea la sorți.

Întreg PROGRAMUL Politehnicii Iași îl poți vedea AICI.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tragere-la-sorti-infernala-pentru-poli-iasi-cu-ambele-deplasari-pe-bega-si-zece-meciuri-afara-costel-enache-nu-putem-influenta-destinul-asa-cum-ne-dorim-noi-am-avut-ghin-19192457

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-trage-la-sorti-programul-noului-sezon-de-liga-2-editia-2021-2022-19192427

https://liga2.prosport.ro/seria-1/intariri-de-la-liga-1-pentru-poli-iasi-costel-enache-asteapta-doi-jucatori-de-la-universitatea-craiova-moldovenii-si-au-gasit-in-sfarsit-si-un-antrenor-cu-portari-19192373

Narcis POHOAȚĂ 20 Jul. 2021, 14:39 Liga 2
Pe aceeași temă