Poli Iași își întărește ofensiva cu Sekou Camara, de la FC Botoșani

Narcis POHOAȚĂ 23 Jul. 2021, 12:18 Liga 2
Poli Iași își întărește ofensiva cu Sekou Camara, de la FC Botoșani

Atacantul african Sekou Camara, din Guineea, a fost împrumutat de FC Botoșani pentru următorul sezon la Politehnica Iași.

În vârstă de 24 de ani, Camara a ajuns anul trecut în Liga 1, la FC Botoșani, grupare pentru care a marcat un gol în 13 meciuri (doar 487 minute jucate). Atacantul african a mai evoluat în carieră la formațiile albaneze KF Luzi, Beselidhja, Flamurtari și Teuta Durres, dar și în Finlanda, la HJK Helsinki și Klubi 04.

În acest sezon, Sekou Camara a intrat în minutul 90+2, în locul lui Ongenda, în meciul din prima etapă cu FCSB, scor 0-0 la Botoșani.

Poli Iași a bătut palma cu Sekou Camara de la FC Botoșani

Oficialii ieșeni au anunțat că au ajuns la un acord cu jucătorul, care va semna imediat după ce cluburile se vor înțelege în privința împărțirii procentelor din salariul lui Camara.

Cu această mutare, antrenorul Costel Enache și-a întărit ofensiva, compartiment în care se mai bazează pe tinerii Andrei Istrate, venit de la FCSB, tot sub formă de împrumut și Alexandru Zaharia.

Tehnicianul își mai dorește încă un fundaș central și un mijlocaș de bandă.

Test cu Bucovina Rădăuți înainte de startul în Liga 2

Altfel, ieșenii vor pleca vineri la Rădăuți, unde sâmbătă vor disputa un nou meci amical, cu echipa de Liga 3 Bucovina. Acesta va fi ultimul test înaintea startului în Liga 2, programat sâmbăta viitoare, în compania Petrolului, la Ploiești, de la ora 11:00.

Până acum, Poli Iași a înregistrat următoarele rezultate în cele 7 meciuri amicale disputate în perioada de pregătire: 3-0 cu Poli Iași Under 19 (juniori), 11-0 cu LPS Iași (juniori), 1-0 cu Hușana Huși (Liga 3), 0-3 cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț (Liga 3), 2-1 cu Știința Miroslava (Liga 3), 0-2 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (Liga 1) și 2-3 cu Dacia Buiucani (Republica Moldova, Liga 2).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Narcis POHOAȚĂ 23 Jul. 2021, 12:18 Liga 2
Pe aceeași temă