Poli Iași a mai făcut un transfer. Moldovenii l-au adus pe mijlocașul Ionuț Pelivan, fost la Farul: ”Mult succes în Copou”

Răzvan STÎNGĂ 13 Jul. 2021, 16:04 Liga 2
Poli Iași a mai făcut un transfer. Moldovenii l-au adus pe mijlocașul Ionuț Pelivan, fost la Farul: ”Mult succes în Copou”

Poli Iași continuă să se întărească pentru noul sezon de Liga 2. Moldovenii au mai oficializat o mutare. L-au adus pe mijlocașul Ionuț Pelivan, în vârstă de 16 ani, care sezonul trecut a evoluat tot în divizia a doua, dar la Farul.

La fel ca alți foarte mulți fotbaliști, el a plecat de la formația din Constanța, după ce aceasta s-a ”încorporat” cu Viitorul Constanța și noua structură va juca în Liga 1.

Ionuț Pelivan a prins trei meciuri sezonul trecut pentru Farul 

Ionuț Pelivan nu a evoluat prea mult sezonul trecut de Liga 2. A prins doar trei meciuri în echipa pregătită de Ianis Zicu. A fost utilizat în trei partide, acumulând mai puțin de 90 de minute, în play-out. După ce a ratat accederea în play-off-ul de promovare, Farul le-a dat mai multe șanse tinerilor și Ionuț Pelivan s-a numărat printre ei.

Ionuț Pelivan poate juca atât în bandă la mijlocul terenului, cât și pe postul de atacant.

Mijlocașul lateral Ionuț Pelivan a semnat un contract cu CSM Politehnica Iași.  

Născut la Tulcea pe 13 august 2004, Ionuț Pelivan a început fotbalul în localitatea natală la 6 ani, la clubul Delta. La 14 ani a făcut pasul spre Farul Constanța, grupare la care a și debutat la seniori, sezonul trecut, la doar 16 ani și 3 luni, într-un meci din Cupa României cu Academica Clinceni. Ionuț evoluează pe postul de mijlocaș lateral și atacant. Antrenorul care i-a influențat cariera în mod deosebit până acum este chiar Adrian Senin, secundul lui Costel Enache la Poli.   

Mult succes în Copou, Ionuț Pelivan!”, se arată pe site-ul oficial al moldovenilor, Politehnica Iași, în ceea ce privește transferul fotbalistului de 16 ani.

În altă ordine de idei, venirea lui Ionuț Pelivan a fost confirmată la numai câteva zile după ce Poli Iași a oficializat și transferurile lui Tiberiu Serediuc și Cristian Pușcaș.

Poli Iași va disputa un amical cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 

Altfel, Poli Iași a anulat cantonamentul pe care îl avea în plan pentru această vară și se va pregăti în continuare pe plan local, așa cum a făcut-o de la reluarea antrenamentelor. La finalul acestei săptămâni, va juca un meci de verificare contra echipei de Liga 1, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Poli Iași a disputat patru dueluri amicale până acum. A învins cu 3-0 Poli Under 19, a trecut cu 11-0 de LPS Iași și a câștigat cu 1-0 duelul cu Hușana Huși, dar a pierdut cu CSM Ceahlăul, scor 0-3.

Foto: FC Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-a-ramas-fara-manager-general-ovidiu-blag-a-plecat-din-club-dupa-mai-putin-de-doua-luni-am-fost-inteles-de-conducere-sper-sa-inteleaga-toata-lumea-19191989

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/meci-de-retragere-la-dragasani-in-memoria-lui-martin-tudor-nicolae-dica%cc%86-mirel-ra%cc%86doi-adrian-neaga-si-au-anuntat-prezenta-19191986

https://liga2.prosport.ro/seria-1/infrangere-la-scor-pentru-poli-iasi-in-amicalul-cu-csm-ceahlaul-echipa-lui-costel-enache-a-oficializat-cele-mai-recente-doua-transferuri-19191959

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Jul. 2021, 16:04 Liga 2
Pe aceeași temă