Înfrângere la scor pentru Poli Iași, în amicalul cu CSM Ceahlăul. Echipa lui Costel Enache a oficializat cele mai recente două transferuri

Andrei PASCU 12 Jul. 2021, 15:45 Liga 2
Înfrângere la scor pentru Poli Iași, în amicalul cu CSM Ceahlăul. Echipa lui Costel Enache a oficializat cele mai recente două transferuri

Poli Iași a pierdut amicalul jucat la Piatra Neamț, contra CSM Ceahlăul. Formația pregătită de Costel Enache a cedat chiar la scor, cu 0-3. Echipa de Liga 3 a avut avantaj încă de la pauză. A condus cu 1-0.

Poli Iași, înfrângere la scor în amicalul de la Piatra Neamț 

CSM Ceahlăul a deschis repede scorul, încă din minutul 9. Andrei Vîlea a înscris primul gol al amicalului, iar surpriza începea să se contureze. Divizionara a treia a început excelent partea a doua, iar la numai trei minute de la reluare a făcut 2-0 prin Cătălin Ștefănescu.

Cu patru minute înaintea finalului, în minutul 86, Ștefan Istrati a marcat și a semnat un eșec usturător pentru Poli Iași, echipă aflată în reconstrucție după retrogradarea din Liga 1.

În ceea ce privește echipa de start a ieșenilor, Costel Enache a început partida în formula: Brânză – Onea, Plămadă, Cană, Stan – Pușcaș, Târșa – Serediuc, Cristea, Pelivan – Istrate.

Costel Ilie, încântat de evoluția jucătorilor săi 

Antrenorul echipei CSM Ceahlăul, Costel Ilie, nu avea cum să fie altfel decât mulțumit de evoluția elevilor săi, ținând cont de faptul că au întâlnit un club aflat cu o divizie mai sus.

De rezultat sunt mulțumit, dar nu pot spune că și de joc în anumite momente. Suntem însă la început, suntem în căutări, experimentăm în alcătuirea echipei şi de aceea nu putem vorbi de omogenitate acum, atât timp cât este o echipă aproape nouă. De atitutinde, de implicare, de ambiție sunt mulțumit. Vom continua să lucrăm la capitolul acumulări fizice, dar și la relații de joc”, a declarat antrenorul de la CSM Ceahlăul.

Până la partida amicală cu CSM Ceahlăul, Poli Iași a mai disputat ale trei teste, pe care le-a câștigat. A învins cu 3-0 Poli Under 19, a trecut cu 11-0 de LPS Iași și a câștigat cu 1-0 duelul cu Hușana Huși.

Următoarea partidă de verificare a ieșenilor este programată miercuri, 14 iulie, cu Știința Miroslava.

Poli Iași i-a prezentat oficial pe Tiberiu Serediuc și Cristian Pușcaș

Înaintea meciului amical cu CSM Ceahlăul, Poli Iași a prezentat și cele mai recente veniri, pe Tiberiu Serediuc și pe Cristian Pușcaș.

Mijlocașul Tiberiu Serediuc a semnat astăzi contractul cu CSM Politehnica Iași.

Născut la Suceava pe 2 iulie 1992, Tiberiu Serediuc (1,68m) are aproape 200 de prezențe în Liga I din România. În prima parte a acestui an a adunat 15 prezențe pe teren în echipa formației AS Rodos, din a doua ligă a Greciei. Bucovineanul are și selecții în echipele naționale de juniori și tineret ale României.

Mult succes în Copou, Tiberiu Serediuc!”, a anunțat clubul din Moldova pe site-ul oficial, Politehnica Iași, despre aducerea lui Tiberiu Serediuc.

Mijlocașul defensiv Cristian Nicușor Pușcaș a semnat astăzi contractul cu CSM Politehnica Iași.

Născut la Reghin pe 29 ianuarie 1994, Cristi Pușcaș (1,88m) are peste 150 de prezențe în liga secundă din România, dar a bifat și 20 de jocuri în prima divizie din țara noastră la Dunărea Călărași, precum și un meci pentru FCSB în preliminariile Europa League. În sezonul trecut a luptat pentru promovarea în Liga I cu Dunărea Călărași, formație pentru care a jucat de 22 de ori și a marcat 2 goluri.

Mult succes în Copou, Cristi Pușcaș!”, a anunțat clubul din Moldova pe site-ul oficial, Politehnica Iași, despre aducerea lui Cristian Pușcaș.

Foto: CSM Ceahlăul Piatra Neamț și FC Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-si-a-adus-mijlocas-din-liga-1-cu-prezente-constante-sezonul-trecut-mutarea-sub-forma-de-imprumut-19191949

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-a-disputat-doua-meciuri-intr-o-zi-in-cantonamentul-din-slovenia-adversara-i-a-fost-o-echipa-din-prima-liga-maghiara-19191906

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-suciu-promisiuni-indraznete-pentru-sezonul-urmator-inaintea-deplasarii-in-turcia-antrenorul-echipei-fk-csikszereda-e-convins-simt-ca-avem-cel-mai-bun-lot-de-pana-acum-19191910

 

 

Andrei PASCU 12 Jul. 2021, 15:45 Liga 2
Pe aceeași temă