Steaua se refuză! Al doilea fotbalist care spune ”nu” prelungirii contractuale și pleacă din Ghencea: ”Eu am luat această decizie”

Andrei PASCU 27 Jun. 2022, 18:13 Liga 2
Steaua se refuză! Al doilea fotbalist care spune ”nu” prelungirii contractuale și pleacă din Ghencea: ”Eu am luat această decizie”

Steaua a devenit un club care se refuză și, culmea, chiar de către jucătorii pe care îi are sub contract. Echipa a anunțat, în decurs de numai câteva zile, numele celui de-al doilea jucător care nu mai vrea să semneze un nou angajament cu formația din Ghencea. Este vorba de Florin Răsdan (27 de ani).

Florin Răsdan a plecat de la Steaua! Mijlocașul nu a acceptat prelungirea contractuală

După ce Alexandru Zaharia a spus ”nu” unei prelungiri contractuale din această vară, așa s-a întâmplat și cu mijlocașul Florin Răsdan, care preferă să termine acordul cu Steaua după patru ani și jumătate. Chiar și sezonul trecut a fost om de bază în formația lui Daniel Oprița, pentru care a jucat în 24 de meciuri de Liga 2 și a și marcat de trei ori.

Acum, Răsdan își va căuta o nouă echipă, urmând a începe o nouă experiență în fotbal, după cele de la Concordia Chiajna 2, Concordia Chiajna și FC Brașov.

Mulțumim, Florin Răsdan!

Clubul nostru îi mulțumeşte mijlocaşului, pentru spiritul de luptă de care a dat dovadă în cele cinci sezoane (n.r. – sunt patru ani și jumătate) petrecute în tricoul Stelei şi îi urează mult succes mai departe în cariera de fotbalist şi nu numai.

Motivul despărțirii îl reprezintă dorința jucătorului, de a nu accepta prelungirea contractului propus de către conducerea clubului”, a anunțat Steaua pe Facebook.

Florin Răsdan: ”Plec cu regret de la echipa mea de suflet”

Florin Răsdan a mulțumit pentru perioada petrecută în Ghencea, pentru faptul că a fost unul dintre fotbaliștii care au pus umărul la aducerea Stelei în punctul în care se află acum, în Liga 2.

Mijlocașul le-a mulțumit și fanilor:

Plec cu regret de la echipa mea de suflet, dar eu sunt cel care a luat această decizie de a ne despărți aici, nu clubul. În cei cinci ani şi jumătate (n.r. – sunt patru ani și jumătate) petrecuți în Ghencea, am învățat să sufăr şi să mă ridic de fiecare dată mai puternic.

Am dat tot ce am avut mai bun pentru aceste culori, pentru suporteri, şi poate, în viitor, drumurile noastre se vor intersecta din nou”.

Steaua, număr impresionant de plecări. Au și venit șase jucători în Ghencea

10 fotbaliști au plecat de la Steaua în această vară. În primă fază au părăsit Ghencea Liviu Băjenaru (39 de ani) și Vasile Buhăescu (34 de ani), iar ulterior au fost anunțate șase despărțiri în același timp, Sergiu Bactăr (26 de ani), Ovidiu Morariu (32 de ani), George Călințaru (33 de ani), Dragoș Huiban (32 de ani), Robert Neacșu (22 de ani) și Claudiu Dragu (30 de ani). Apoi a urmat anunțul neprelungirii contractuale cu Alexandru Zaharia (32 de ani), iar acum a venit vestea cu privire la situația lui Florin Răsdan.

La capitolul achiziții, Steaua a ajuns la șase. Costinel Gugu, Cristian Balgiu, Atanas Trică, Alexandru Sima, David Dincă și Tsvetelin Chunchukov au sosit în Ghencea.

Știu că se încearcă (n.r. – obținerea dreptului legal de promovare în Liga 1), mai ales că mi s-a spus să iau jucători de promovare. Ăsta e un semn. Dacă nu aveau ceva detalii că se poate rezolva, nu mai băgam bani în jucători”, a spus Daniel Oprița zilele trecute despre situația de la Steaua, dar și despre strategia transferurilor din această vară.

Foto: Steaua

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-incearca-sa-obtina-dreptul-legal-de-promovare-in-liga-1-dar-demersurile-erau-mai-intense-in-timpul-campionatului-trecut-daniel-oprita-are-insa-incredere-mi-s-a-spus-sa-iau-jucatori-19235700

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-a-intors-roata-steaua-l-a-pierdut-pe-alexandru-zaharia-desi-in-iarna-a-incercat-sa-scape-de-el-mijlocasul-a-refuzat-prelungirea-si-isi-cauta-alta-echipa-19235459

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-a-luat-atacant-din-liga-1-al-sasea-transfer-al-formatiei-din-ghencea-adversar-pe-post-pentru-golgheterul-bogdan-chipirliu-19235426

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-desfiinteaza-regula-under-si-face-precizari-surprinzatoare-juniorii-au-pretentii-pun-7-000-de-clauze-antrenorul-stelei-scoate-in-19235414

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 27 Jun. 2022, 18:13 Liga 2
Pe aceeași temă