Liviu Băjenaru, ”ultimul dans” pentru Steaua! Mijlocașul, emoționant și emoționat la despărțirea de colegi: ”Vă iubesc în felul meu pe fiecare dintre voi”

Răzvan STÎNGĂ 21 May. 2022, 17:47 Liga 2

Liviu Băjenaru (39 de ani) a avut ultimul antrenament în tricoul Stelei. Mijlocașul nu va mai continua la formația din Ghencea din această vară, contractul dintre părți urmând a nu mai fi prelungit. Daniel Oprița nu mai are nevoie de serviciile lui, chiar dacă Băjenaru vrea să continue în fotbal.

Liviu Băjenaru, emoționant și emoționat la despărțirea de Steaua: ”Vă iubesc în felul meu pe fiecare dintre voi”

La ultima prezență în tricoul Stelei, pe unul din terenurile de antrenament din Ghencea, Băjenaru a primit drept cadou un mic tablou în care e ilustrat sub formă de caricatură, dar și un echipament cu Steaua pe care e trecut cu apelativul ”Băje”. A fost un moment emoționant pentru el și a transmis un mesaj, de asemenea, emoționant pentru colegii cu care a împărțit vestiarul în acest ultim sezon în roșu și albastru pentru el.

Vă iubesc în felul meu pe fiecare dintre voi. Vă mulțumesc pentru acești trei ani pe care i-am petrecut, cu două promovări, dar și cu ce am făcut sezonul ăsta, prin obiectivul pe care l-am îndeplinit. Multă sănătate vă doresc în continuare, cei mici să își îndeplinească dorințele. Vă mulțumesc și sper să ne revedem și în alte conjuncturi”, a declarat Băjenaru.

Liviu Băjenaru, 13 meciuri pentru Steaua în Liga 2, în sezonul 2021/2022

În 13 meciuri a jucat în acest ultim sezon pentru Steaua, Liviu Băjenaru. A prins 12 partide în sezonul regular și a avut o prezență în play-off. Meciul bifat în grupa pentru promovare a Ligii a 2-a a fost în chiar ultima rundă, cu FC Hermannstadt, de la Mediaș, scor 0-0, în care a și fost căpitan.

De-a lungul carierei, Băjenaru a mai evoluat pentru Turris Oltul, Daco-Getica, Gaz Metan, Concordia Chiajna, Oțelul Galați, Astra, FCSB, Gloria Bistrița sau Petrolul.

Liviu Băjenaru vrea să continue în Liga 3

La cei 39 de ani, de-a lungul activității de fotbalist, Băjenaru a evoluat în peste 170 de meciuri de Liga 1. Aflat pe final de carieră, mijlocașul vrea acum să își găsească o echipă în Liga 3, pe care să o ajute să urce în Liga 2.

Eu termin contractul cu Steaua în iunie, era bine să mă retrag de aici, dar nu cred că mă voi retrage din fotbal indiferent unde voi juca. Voi juca la Liga 3 dacă voi găsi, iar dacă nu voi vedea. Aș vrea să mai joc la Liga 3, la o echipă care trage la promovare.

(N.r. – Despre faptul că a fost titular cu FC Hermannsatdt și a fost și căpitan) Mă bucur că am jucat, așa a considerat stafful tehnic. Mă bucur că am mers până la capăt cu această echipă. Obiectivul l-am realizat, locul 4, deci echipa, vestiarul au atins locul 4. Apoi nu mai depinde de noi. E păcat, e frustrant că nu vom juca barajul, dar asta este”, a spus Băjenaru după partida cu FC Hermannstadt, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 2.

Foto: Steaua
Video: Steaua TV

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-tas-a-respins-cererea-clubului-steaua-barajul-dintre-concordia-chiajna-si-chindia-targoviste-se-disputa-19232162

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-popa-nu-si-pierde-speranta-chiar-daca-steaua-a-pierdut-un-an-in-liga-2-mijlocasul-convins-ca-se-poate-promova-fara-probleme-sezonul-urmator-asa-ne-putem-bate-la-19231983

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-steaua-si-u-cluj-bune-de-plata-dupa-show-ul-facut-in-tribune-de-galeriilor-lor-cu-cat-a-fost-sanctionata-echipa-ploiesteana-in-urma-bucuriei-alaturi-de-suporteri-dupa-pro-19231841

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liviu-bajenaru-primul-jucator-care-paraseste-steaua-dupa-terminarea-campionatului-mijlocasul-de-39-de-ani-nu-si-termina-cariera-dupa-partida-cu-fc-hermannstadt-si-a-anuntat-unde-vrea-sa-joace-19231781

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 May. 2022, 17:47 Liga 2
Pe aceeași temă