Florin Răsdan a reziliat contractul cu retrogradata CSM Alexandria. Mijlocașul, variantă pentru echipele din Liga 2?

Andrei PASCU 22 May. 2024, 15:25 Liga 2

CSM Alexandria, retrogradată în Liga 3, se va despărți de, poate, toți jucătorii alături de care a abordat stagiunea 2023/ 2024 a Ligii 2. Clubul nu a comunicat nimic până acum despre ce va urma din vară, dar unul din fotbaliștii de care s-a despărțit este Florin Răsdan, mijlocaș în vârstă de 29 de ani.

Fotbalistul din București și formația din Teleorman au încetat acordul de comun acord, conform Camerei de Soluționare a Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal.

Florin Răsdan nu mai este jucătorul retrogradatei CSM Alexandria

În iarnă, Florin Răsdan și-a găsit rapid echipă după despărțirea de CSM Slatina. Mijlocașul continua în Liga 2, la CSM Alexandria, penultima clasată după 15 etape la acel moment, care la acea vreme își schimba din nou antrenorul, când îl aducea pe Eugen Trică.

În experiența avută la clubul din Alexandria, Răsdan a prins doar șase meciuri, ultimul în etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 2, de la 6 aprilie, contra Metaloglobusului, când, în partida terminată cu scorul de 0-0, a fost pe teren pentru 40 de minute.

În următoarele patru meciuri din grupa pentru evitarea retrogradării Răsdan nu a mai jucat.

La CSM Slatina, în prima parte a campionatului, Răsdan a prins doar opt meciuri, echivalentul a 370 de minute, dar nici în tricoul acesteia nu a reușit să marcheze.

(…) ”Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților, începând cu data de 21.05.2024. (…)”, a comunicat FRF în privința situației dintre Florin Răsdan și CSM Alexandria.

Anterior despărțirii de Răsdan, de la Alexandria au plecat și Gabriel Dodoi și Dragoș Balauru.

Florin Răsdan a jucat la două echipe în sezonul 2023/ 2024, CSM Slatina și CSM Alexandria

Florin Răsdan a evoluat de-a lungul carierei pentru Concordia Chiajna, FC Brașov, Steaua, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și CSM Slatina, până să ajungă la CSM Alexandria. Răsdan are 17 meciuri la nivel de primă ligă, debutul său fiind în mai 2014, într-un meci Poli Timişoara – Concordia Chiajna, scor 1-0.

”Agentul meu a purtat discuții cu câteva echipe, dar cei de la Alexandria au fost mai direcți, astfel că am acceptat oferta lor. Este o situaţie dificilă în clasament, dar nu este totul pierdut. Știu nivelul Ligii a 2-a, pe majoritatea jucătorilor de la Alexandria îi cunosc, iar cu Băican și Dodoi am fost colegi la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Mai avem patru meciuri din sezonul regular, din care cu Metaloglobus și Tunari vor fi meciuri de care pe care. Trebuie să scoatem maxim din cele patru meciuri și apoi, în play-out, se poate întâmpla orice”, declara Răsdan, pentru Liga2.ro, în momentul în care bătea palma cu CSM Alexandria, pentru ca acum să fie din nou în căutare de echipă.

Dat fiind faptul că are experiență la nivelul diviziei secunde, peste 70 de meciuri, e posibil ca fotbalistul să continue în Liga 2, să semneze cu alt club al eșalonului.

Andrei PASCU 22 May. 2024, 15:25 Liga 2
Pe aceeași temă