A doua plecare de la Steaua după finalul de campionat. Fotbalistul a cerut rezilierea, deși mai avea un an de contract cu ”militarii”

Andrei PASCU 28 May. 2022, 16:05 Liga 2
A doua plecare de la Steaua după finalul de campionat. Fotbalistul a cerut rezilierea, deși mai avea un an de contract cu ”militarii”

Steaua continuă să se despartă de jucători după ce a terminat partidele din Liga 2, iar după încheierea conturilor cu Liviu Băjenaru a venit rândul lui Vasile Buhăescu (34 de ani). În acest caz, a fost decizia fotbalistului să rupă înțelegerea cu formația din Ghencea.

Om destul de important în sezonul 2021/2022, Buhăescu a hotărât să nu mai rămână la Steaua și pentru stagiunea următoare. Potrivit DigiSport, fotbalistul a anunțat conducerea și stafful tehnic că nu vrea să mai continue la Steaua, deși mai avea un an de contract, până în vara anului următor.

Vasile Buhăescu a rupt contractul cu Steaua!

I-a pus în temă pe toți din club de intențiile sale, astfel că din această vară va schimba echipa, numele viitoarei destinații nefiind până acum cunoscută. În ceea ce privește rolul său la Steaua în campionatul Ligii a 2-a recent încheiat pentru formația din Ghencea, Buhăescu a evoluat de 20 de ori, 15 partide în sezonul regular și cinci în play-off, și a marcat de șase ori. Toate reușitele au venit în campionatul regular.

Înainte de Steaua, cu care a semnat în vara anului trecut, Vasile Buhăescu a evoluat pentru Petrolul. Anterior, a mai jucat pentru echipe precum Campionii FC Argeș, Juventus București, Olimpia Satu Mare, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș sau CS Mioveni.

Șanse mari ca de la Steaua să plece și Robert Neacșu, Dragoș Huiban și Sergiu Bactăr 

Sursa amintită anunță că Steaua poate ajunge la cel puțin cinci plecări în această vară. După Băjenaru și Buhăescu, din echipă ar putea să dispară și Robert Neacșu (22 de ani), Dragoș Huiban (32 de ani) și Sergiu Bactăr (26 de ani). Plecările lor sunt luate în calcul, dar Steaua trebuie să aducă în locul lor alți fotbaliști, peste nivelul celor amintiți.

Oricum, chiar Daniel Oprița a recunoscut că sunt șanse foarte mari ca jucători cu experiență, care să fie titulari chiar, să ajungă sub comanda sa până la startul următoarei ediții de campionat:

În funcție de ce obiectiv o să avem, o să căutăm, o să găsim jucători în funcție de fondurile pe care le avem. În rest, foarte multe schimbări nu pot să fac, vreau să am un lot omogen. Trebuie să aducem patru-cinci jucători în afară de juniori. Trebuie să aducem jucători valoroși, să fie titulari.

Mai mult nu cred că avem nevoie, pentru că sezonul acesta a fost unul destul de bun, cu loc de baraj. Însă, vom mai renunța la jucători, câtorva li se vor termina contractele. Deja m-am apucat de treabă, am în cap și câțiva jucători pe care vrem să îi aducem. Depinde acum dacă ei vor să vină, dar și de ceea ce le oferim noi”.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/20-de-cluburi-au-primit-licenta-pentru-noul-sezon-de-liga-1-printre-care-si-fc-buzau-participanta-in-play-out-ul-ligii-2-gaz-metan-si-clinceni-nu-sunt-printre-ele-19232952

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-ticu-nu-mai-merge-la-actiunea-nationalei-romaniei-sub-21-de-ani-din-cauza-problemelor-medicale-in-schimb-a-fost-convocat-un-alt-jucator-din-liga-2-de-la-steaua-19232864

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-a-facut-strategia-transferurilor-ce-fotbalisti-vor-ajunge-la-steaua-si-cine-il-va-urma-pe-liviu-bajenaru-pe-lista-plecatilor-aducem-patru-cinci-jucatori-valorosi-titulari-19232775

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liviu-bajenaru-ultimul-dans-pentru-steaua-mijlocasul-emotionant-si-emotionat-la-despartirea-de-colegi-va-iubesc-in-felul-meu-pe-fiecare-dintre-voi-19232343

 

Andrei PASCU 28 May. 2022, 16:05 Liga 2
Pe aceeași temă