Daniel Oprița a remarcat oboseală în rândul jucătorilor Stelei, la remiza din Ghencea cu ACSM Reșița, iar marcatorii Florin Răsdan și Mihai Kereki au tras și ei concluziile

Andrei PASCU 21 Aug. 2024, 15:58 Liga 2

Steaua și ACSM Reșița s-au întâlnit în etapa a 3-a din Liga 2 și au oferit un meci frumos. Ambele echipe sunt cu gândul la accederea în play-off-ul campionatului, iar marți seară, în Ghencea, au remizat, scor 2-2.

A fost un meci în care trupa lui Daniel Oprița a deschis scorul, apoi formația din Valea Domanului a revenit, ”militarii” au condus și cu 2-1, dar au închis tabela oaspeții, pentru un egal.

Steaua, remiză cu ACSM Reșița pe teren propriu, 2-2

Florin Răsdan a fost primul jucător care și-a trecut numele pe lista marcatorilor, în minutul 16, după ce a înscris cu un șut din apropierea careului mic, de șase metri, din întoarcere. Apoi, Florian Haită a egalat în minutul 22, dar Steaua a intrat în avantaj la cabine, după reușita lui Mihai Kekreki din minutul 39.

În partea secundă scorul de 2-1 pentru Steaua s-a menținut până în minutul 65, până la reușita lui Moussa Samake, care a egalat și avea să stabilească și scorul final.

  • Steaua, în partida cu ACSM Reșița: Raf. Munteanu – St. Drăghici (cpt.), Vîrtej, Kereki, Nedelea – Dav. Matei (Chipirliu 33′), Dani Iglesias (Ad. Ilie 70′), Rober Sierra – Dav. Păcuraru (Raicu 70′), Ad. Popa (Nacho Heras 62′), Răsdan
    Rezerve neutilizate: Frănculescu – Enceanu, Ad. Pop, Beța, Dane

Daniel Oprița a concluzionat la finalul partidei că rezultatul a fost unul echitabil și că a fost un meci frumos pentru spectatorii și telespectatorii neutri, întrucât cele două echipe au avut câteva ocazii de gol importante.

Daniel Oprița, concluziile partidei cu Reșița

El a remarcat faptul că jucătorii săi au fost obosiți după partida cu Concordia Chiajna din Cupa României, mai ales zona mijlocașilor fiind cea cu probleme. Ceva aspecte negative legate de metanul jucătorilor a mai sesizat Daniel Oprița.

Un meci frumos pentru cei neutri, cu multe goluri și ocazii. Cred că e un rezultat echitabil, ambele echipe puteau câștiga. Asta este, se pare că după meciul cu Chiajna nu ne-am recuperat și mental, și fizic.

Jucătorii de la mijloc, punctul nostru forte, au fost obosiți, au jucat mult înapoi și înțeleg lucrurile astea. Ne pare rău că n-am câștigat, dar s-a văzut că am suferit fizic”, a declarat Daniel Oprița, conform Digi Sport.

Ce au spus Florin Răsdan și Mihai Kereki după remiza cu ACSM Reșița

Florin Răsdan și Mihai Kereki, marcatorii Stelei, au oferit și ei scurte declarații, conform paginii de Facebook a formației din Ghencea, despre cum au apreciat din teren duelul cu ACSM Reșița.

Au fost încântați de faptul că au marcat, dar cu siguranță voiau ca Steaua să mai bifeze o victorie în Liga 2 și să mai urce în clasament, pentru a fi cât mai aproape de primele șase locuri.

Florin Răsdan: ”Fiecare gol marcat în Ghencea e special! Mă bucur ca am reușit să marchez primul gol de la revenirea în Ghencea.

A fost un moment special pentru mine, cum de altfel fiecare gol marcat pe acest stadion este special!”.

Mihai Kereki: ”Sunt extrem de fericit că am reușit să marchez la primul meu meci în Ghencea!  Este foarte greu de descris în cuvinte ceea ce am simțit în momentul în care am văzut mingea în plasă.

Sunt extrem de fericit că am reușit să marchez la primul meu meci în Ghencea, însă bucuria ere de 100 de ori mai mare dacă reușeam să și câștigăm partida”.

Steaua, pe terenul Dumbrăviței în etapa 4 din Liga 2

Până acum, patru meciuri oficiale a bifat Steaua în acest sezon. A evoluat de două ori în Liga 2 înaintea partidei cu Concordia Chiajna din Cupa României, cu Campionii FC Argeș și contra Metalul Buzău. A bifat o remiză, 0-0, după care a învins pe terenul buzoienilor, scor 1-0. Duelul cu ilfovenii a fost pierdut la loviturile de departajare, astfel că Steaua a ieșit din Cupa României.

Următorul duel, după întâlnirea cu ACSM Reșița, va aduce pentru Steaua o confruntare pe teren advers, în etapa a 4-a de Liga 2, contra CSC Dumbrăvița.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 21 Aug. 2024, 15:58 Liga 2
Pe aceeași temă