Steaua mărește numărul plecărilor. Încă șase fotbaliști au fost puși pe liber: ”Reluăm pregătirile fără opt jucători din sezonul trecut”

Răzvan STÎNGĂ 14 Jun. 2022, 13:27 Liga 2
Steaua mărește numărul plecărilor. Încă șase fotbaliști au fost puși pe liber: ”Reluăm pregătirile fără opt jucători din sezonul trecut”

Steaua a ajuns la opt plecări odată cu anunțul făcut marți, 14 iunie, în privința noilor despărțiri. După Liviu Băjenaru (39 de ani) și Vasile Buhăescu (34 de ani), formația lui Daniel Oprița a decis că nu mai poate miza în următorul campionat de Liga 2 pe alte șapte nume, trei dintre ele cu experiență.

Steaua a mai renunțat la șase fotbaliști!

Sergiu Bactăr (26 de ani), Ovidiu Morariu (32 de ani), George Călințaru (33 de ani), Dragoș Huiban (32 de ani), Robert Neacșu (22 de ani) și Claudiu Dragu (30 de ani) sunt nevoiți să își caute echipe în această vară și poate că vor continua tot în Liga 2.

Dat fiind numărul mare de plecări, este de așteptat ca Steaua să și aducă un număr destul de însemnat de noi fotbaliști, în aceste zile clubul fiind în negocieri cu cei pe care vrea să îi semneze. În perioada imediat următoare vor începe să apară și anunțurile venirilor, întrucât Daniel Oprița a stabilit reunirea la 20 iunie.

OFICIAL | Reluăm pregătirile fără opt jucători din sezonul trecut

Steaua București le mulțumește lui Liviu Băjenaru, Ovidiu Morariu, Sergiu Bactăr, George Călințaru, Dragoș Huiban, Robert Neacșu, Vasile Buhăescu și Claudiu Dragu pentru prestațiile avute în tricoul roș-albastru și le urează mult succes în următoarele provocări ale carierei.

Liviu Băjenaru (39 de ani) – Mintea limpede de la mijlocul terenului. Prin marea sa experiență a ajutat la obținerea celor două promovări consecutive ale echipei.

Vasile Buhăescu (34 de ani) – A evoluat în 20 de meciuri pentru echipa noastră, pentru care a marcat de 6 ori și a oferit 3 assisturi.

Sergiu Bactăr (26 de ani) – Un fotbalist care s-a alăturat proiectului de la Steaua din Liga a 4-a, fiind un fundaș foarte util.

Ovidiu Morariu (32 de ani) – Un fundaș puternic care a asigurat stabilitatea în apărarea Stelei, de câte ori s-a apelat serviciile sale.

George Călințaru (33 de ani) – A reușit să marcheze goluri importante și multe pase decisive în cei doi ani petrecuți în Ghencea.

Dragoș Huiban (32 de ani) – A contribuit la promovarea echipei în Liga a 2-a, iar în acest sezon, a reușit 2 goluri și 2 assist-uri în 20 de meciuri jucate.

Robert Neacșu (22 de ani) – Un fundaș de travaliu, care a avut evoluții foarte bune în tricoul Stelei în meciurile care ne-au asigurat prezența în play-off.

Claudiu Dragu (30 de ani) – Un atacant bătăios, transferat în iarnă, care a marcat un gol în 9 meciuri pentru Steaua.

Vom anunța în zilele următoare cine sunt jucătorii care au semnat contracte oficiale cu echipa noastră.

Reunirea echipei va avea loc pe 20 iunie”, se arată pe pagina de Facebook a Stelei.

Venirile ar putea consemna mari surprize la Steaua. Daniel Oprița vrea jucători importanți

Se anunță o vară destul de interesantă în ceea ce privește transferurile la Steaua, date fiind plecările finalizate. Chiar și Daniel Oprița a anunțat planurile echipei în privința venirilor, urmând să aibă loc ceva schimbări de lot în Ghencea. Vor veni jucători pentru regula ”under”, dar și câțiva fotbaliști cu experiență, pentru creștea nivelului.

Oprița a confirmat că a trecut câteva nume cu experiență pe listă, iar dintre ei va alege în jur de cinci, pe lângă cooptarea noilor jucători care se încadrează în regula ”under”. În funcție de posibilitățile clubului, vor fi ofertați fotbaliștii cu experiență, pe care Daniel Oprița îi vrea peste nivelul titularilor din sezonul 2021-2022.

În funcție de ce obiectiv o să avem, o să căutăm, o să găsim jucători în funcție de fondurile pe care le avem. În rest, foarte multe schimbări nu pot să fac, vreau să am un lot omogen. Trebuie să aducem patru-cinci jucători în afară de juniori. Trebuie să aducem jucători valoroși, să fie titulari.

Mai mult nu cred că avem nevoie, pentru că sezonul acesta a fost unul destul de bun, cu loc de baraj. Însă, vom mai renunța la jucători, câtorva li se vor termina contractele. Deja m-am apucat de treabă, am în cap și câțiva jucători pe care vrem să îi aducem. Depinde acum dacă ei vor să vină, dar și de ceea ce le oferim noi”, spunea Daniel Oprița la finele lunii mai.

Foto: Steaua

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Jun. 2022, 13:27 Liga 2
Pe aceeași temă