Robert Boboc, prezentat oficial la FC Brașov. Contract minim pentru mijlocaș la echipa antrenată de Alexa

Adi MARICA 10 Feb. 2023, 16:20 Liga 2
Robert Boboc, prezentat oficial la FC Brașov. Contract minim pentru mijlocaș la echipa antrenată de Alexa

FC Brașov a revenit astăzi, 10 februarie, în țară din cantonamentul efectuat în Turcia, iar tot astăzi clubul l-a prezentat oficial pe mijlocașul Robert Boboc (27 de ani), care s-a alăturat echipei chiar în ziua plecării în Antalya, la 30 ianuarie, după despărțirea sa de CS Comunal Șelimbăr.

Anterior, echipa antrenată de Dan Alexa i-a mai prezentat ca achiziții pe Ștefan Blănaru, Bradley Diallo, Ștefan Dobre, Andrei Ureche şi Luca Florică. Alte noutăți în lotul brașovenilor sunt și Sergiu Pîrvulescu și Cristian Pășcăluţă.

Robert Boboc, contract până la vară cu FC Brașov

Robert Boboc a făcut parte din lotul deplasat de FC Brașov în Antalya și a semnat un contract valabil cel puțin până la finalul sezonului actual.

”Robert Boboc a semnat un contract cu FC Braşov. Mijlocaşul defensiv, de 27 de ani, din Piteşti, a ajuns la un acord cu clubul pentru un contract până la vară.
Robert Boboc a venit la FC Braşov după ce în prima parte a sezonului a evoluat pentru CSC Şelimbăr, acolo unde a fost un om de bază al echipei. Din cele 16 etape disputate până acum, a jucat în 12 meciuri, aproape toate ca titular, şi a adunat în total 725 de minute.
De-a lungul carierei, Robert Boboc a mai evoluat pentru “U” Cluj, FC Hermannstadt, Astra Giurgiu, CS Mioveni, Dunărea Călăraşi şi CSM Reşiţa.
A apucat inclusiv să debuteze în SuperLiga, unde a jucat două meciuri pentru “U” Cluj şi Astra Giurgiu.
FC Braşov îi urează bun venit şi cât mai multe realizări în tricoul galben-negru”, precizează clubul brașovean în anunțul de pe site-ul oficial.

Boboc a debutat în prima ligă chiar pe Tineretului

Robert Boboc s-a despărțit recent de CS Comunal Șelimbăr, echipă la care a ajuns în vara anului 2021 și pentru care a evoluat în 33 de partide și a înscris 1 gol.

În actualul sezon, mijlocașul originar din Pitești a evoluat în 12 meciuri din Liga 2 (726 minute), iar în cariera sa a mai jucat la CS Mioveni, ”U” Cluj, FC Hermannstadt, Astra, Dunărea Călărași și CSM Reșița.

În prima ligă a prins câte un joc pentru ”U” Cluj (10 minute în 2014, chiar acasă la FC Brașov) și Astra (17 minute în 2018).

A debutat în Liga 1 chiar pe Tineretului, într-un meci FC Brașov – ”U” Cluj (scor 0-0) disputat în 2014.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-dan-alexa-la-finalul-cantonamentului-din-antalya-echipa-este-in-crestere-am-intrat-in-linie-dreapta-fc-brasov-se-intoarce-in-tara-si-apoi-pleaca-intr-un-mini-canto-19260086

https://liga2.prosport.ro/seria-1/infrangere-pentru-fc-brasov-in-ultimul-amical-din-antalya-bilant-negativ-in-turcia-pentru-trupa-lui-dan-alexa-19260034

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-si-a-dorit-prelungirea-cantonamentului-din-antalya-varianta-a-cazut-iar-sefii-de-la-fc-brasov-cauta-acum-solutii-in-tara-19259842

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-ureche-si-luca-florica-prezentati-oficial-de-fc-brasov-forma-de-transfer-a-celor-doi-jucatori-19259783

Adi MARICA 10 Feb. 2023, 16:20 Liga 2
Pe aceeași temă