Andrei Ureche şi Luca Florică, prezentați oficial de FC Brașov. Forma de transfer a celor doi jucători

Marius ANGHEL 07 Feb. 2023, 15:44 Liga 2
Andrei Ureche şi Luca Florică, prezentați oficial de FC Brașov. Forma de transfer a celor doi jucători

Aflată în cantonament în Turcia, FC Brașov și-a prezentat oficial alte două achiziții din această iarnă. Portarul Andrei Ureche, fost la FC Botoșani, și Luca Florică, venit de la Progresul Spartac, au semnat cu clubul aflat pe locul 10 în Liga 2 după primele 16 etape.

FC Brașov are opt jucători noi în lot, însă doar pe cinci dintre ei i-a prezentat până în acest moment.

Andrei Ureche şi Luca Florică, prezentați oficial la FC Brașov

Atât Andrei Ureche, cât și Luca Florică au fost luați de FC Brașov sub formă de împrumut.

Anterior, echipa antrenată de Dan Alexa i-a mai prezentat ca achiziții pe Ștefan Blănaru, Bradley Diallo și Ștefan Dobre.

Alte noutăți în lot sunt și Sergiu Pîrvulescu, Cristian Pășcăluţă și Robert Boboc.

”Andrei Ureche şi Luca Florică au semnat cu FC Braşov

Portarul Andrei Ureche şi mijlocaşul de bandă stângă Luca Florică au semnat contracte cu FC Braşov. Cei doi fotbalişti se află în cantonamentul din Antalya alături de restul lotului.

Andrei Ureche, portar, 24 de ani, a venit împrumutat de la FC Botoşani, din SuperLiga, şi a semnat un contract cu FC Braşov până în vară. În cariera sa, tânărul portar a mai jucat la Academica Clinceni în SuperLiga şi FC Argeş în Liga a 2-a. Are 34 de meciuri în SuperLiga şi 47 de meciuri în Liga a 2-a.

Luca Florică, 20, de ani, mijlocaş de bandă stângă, a venit împrumutat de la Progresul Spartac şi a semnat un contract tot până în vară. Chiar dacă are doar 20 de ani, deja tânărul mijlocaş a debutat în SuperLiga, unde a adunat 17 meciuri pentru FC Hermannstadt, Rapid Bucureşti şi Academica Clinceni. În Liga a 2-a are 16 meciuri pentru Rapid Bucureşti şi Progresul Spartac, echipă pentru care a şi înscris de două ori în acest sezon.

FC Braşov le urează bun venit şi să aibă cât mai multe realizări în tricoul galben – negru”, sună comunicatul FC Brașov.

FC Brașov se află din data de 30 ianuarie în cantonament în Turcia, acolo unde până acum a disputat două amicale: 2-0 cu Șahtior Karagandy (prima ligă din Kazahstan) și 1-1 cu BK Fremad Amager (liga secundă Danemarca). La ora la care i-a anunțat ca achiziții pe Ureche și Florică clubul dispută un test cu FK Tuzla City (prima ligă din Bosnia şi Herţegovina).

 

Marius ANGHEL 07 Feb. 2023, 15:44 Liga 2
Pe aceeași temă