Ripensia l-a luat pe Cristian Gavra, ultima dată la Academica Clinceni. Impresarul său e un fost jucător de la Poli Timișoara

Anda DELIU 15 Feb. 2022, 15:29 Liga 2
Ripensia l-a luat pe Cristian Gavra, ultima dată la Academica Clinceni. Impresarul său e un fost jucător de la Poli Timișoara

Ripensia a mai adus un atacant, așa cum declara antrenorul Florin Fabian să-și dorește. Cea mai nouă achiziție a timișorenilor, în prima zi de după încheierea perioadei de transferuri, este Cristian Gavra (28 de ani), venit liber de contract după ce a plecat de la prim-divizionara Academica Clinceni.

Gavra a semnat un contract valabil pentru un an și jumătate cu Ripensia.

Gavra, arădean care nu a jucat la UTA

Cei de la Ripensia au relații bune cu UTA, dar acum au adus un arădean care nu a trecut pe la ”Bătrâna doamnă”.

Gavra este născut în 1993 și a debutat la seniori la Viitorul Constanța (actualul Farul), pentru care a jucat șase sezoane la seniori. În cariera sa a mai trecut pe la Gaz Metan Mediaș, ”U” Cluj și Academica Clinceni. Pentru ilfoveni a bifat în prima parte a sezonului de Liga 1 461 de minute în 12 jocuri oficiale în campionat, fără să înscrie.

Academica are mari probleme financiare, și-a pierdut majoritatea jucătorilor în această iarnă, printre ei fiind și Cristian Gavra.

Mircea Axente e impresarul lui Cristian Gavra

Cristian Gavra e impresariat de alt fost atacant, legitimat ultima dată la Poli Timișoara, Mircea Axente, cel care din noiembrie 2021 apare și înregistrat în lista agenților de pe site-ul FRF.

Acum, Ripensia mai are în lot doar doi atacanți de careu, Denis Golda și Claudiu Matiș.

”Mă bucur foarte mult că am ales acest club. A contat foarte mult că m-am simțit apreciat în momentul în care mi s-a înaintat propunerea de a veni la Ripensia. Sper să răsplătesc această încredere cu realizări pe măsură!”, a declarat Gavra după ce a semnat cu Ripensia.

Gavra este cea mai recentă achiziție a ripensiștilor, care iarna aceasta i-au mai adus pe Nebojsa Ivancevic, Ianis Mihart, Claudiu Matiș, Marco Mircea și Ioan Vermeșan, în timp ce Ștefan Dobre și Tudor Călin au revenit la club după împrumuturile în prima parte a sezonului la Academica Clinceni, respectiv UTA.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Ripensia Timișoara

Anda DELIU 15 Feb. 2022, 15:29 Liga 2
Pe aceeași temă