Ripensia a semnat cu Nebojsa Ivancevic. Jucătorul sârbo-croat a jucat ultima dată în Slovenia: ”Știu că este un fotbal bun în România”

Anda DELIU 18 Jan. 2022, 13:37 Liga 2
Ripensia a semnat cu Nebojsa Ivancevic. Jucătorul sârbo-croat a jucat ultima dată în Slovenia: ”Știu că este un fotbal bun în România”

Ripensia Timișoara a oficializat primul transfer perfectat în 2022 și din punct de vedere al documentelor oficiale. Sârbul cu cetățenie croată Nebojsa Ivancevic a semnat, momentan, un contract cu echipa până în vară. Jucătorul era liber de contract din octombrie.

Ivancevic a plecat de la o echipă cu probleme financiare

Nebojsa Ivancevic este născut la 1 septembrie 1994, așadar, în prezent are 27 de ani. Joacă preponderent pe postul de extremă stângă, deși poate juca și pe alte posturi. Are dublă cetățeni, și sârbă, și croată, fiind născut pe teritoriul Croației, la Vojnic. Astfel, el este cetățean UE și pentru club, asta nu mai implică complicațiile generate de legitimarea extra-comunitarilor.

Vara trecută, Ivancevic a mers la Drava Ptuj, în liga secundă slovenă, de unde a plecat în octombrie. Ripensiștii spun că despărțirea s-a produs din motive financiare. Acolo, fotbalistul a jucat opt meciuri, dintre care cinci ca titular, și a marcat un gol.

E la prima experiență în România

Fotbalistul a mai jucat, în cariera sa, la Radnicki Nova Pazova (Serbia), Montana (Bulgaria), Indija, Radnicki Kragujevac, Buducnost Dobanovci și OFK Backa Palanka (toate patru din Serbia).

Va fi prima sa experiență în România, după ce a mai jucat în Serbia și Bulgaria.

”Este o nouă provocare pentru mine, după o perioadă nu tocmai plăcută la ultima mea echipă. Vreau să ofer maximum Ripensiei, să îndeplinim împreună obiectivul pe care și l-a propus clubul, acela de a încheia campionatul în primele 10 locuri. Știu că este un fotbal bun în România, înainte să vin aici am vorbit cu Marko Gajic, cel care activează la FCU Craiova. Primele impresii sunt bune: îmi place Timișoara și îmi place cum se lucrează la Ripensia”, a declarat jucătorul, pentru site-ul clubului timișorean.

Nebojsa Ivancevic a semnat cu Ripensia până în vară, cu opțiune de prelungire a contractului pentru încă un sezon, dacă va confirma.

  • Nebojsa Ivancevic este a treia achiziție a Ripensiei pentru partea a doua a sezonului, după ce la echipă au revenit și mijlocașul Tudor Călin și portarul Ștefan Dobre, întorși după împrumuturile la UTA, respectiv Academica Clinceni.
  • Au părăsit echipa oficial, deocamdată, Nemanja Sokovic, Mihai Ion, Răzvan Rotea și Cristian Pădurariu. Sokovic a semnat cu Concordia Chiajna și va juca în play-off-ul Ligii 2.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-tragedie-in-fotbalul-din-timis-un-jucator-legitimat-la-ripensia-a-decedat-in-urma-unui-accident-rutier-19216559

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cine-detine-drepturile-federative-ale-lui-tudor-calin-in-conferintele-de-presa-de-la-uta-si-ripensia-s-au-prezentat-doua-versiuni-diametral-opuse-19216353

https://liga2.prosport.ro/seria-1/patronul-ripensiei-defineste-articolele-liga2-ro-despre-actiunile-sale-drept-mizerii-si-interzice-prezenta-corespondentului-la-conferintele-de-presa-ale-echipei-19216268

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-s-a-reunit-printre-nameti-cu-doua-noutati-la-prima-sesiune-de-pregatire-din-2022-19216256

Anda DELIU 18 Jan. 2022, 13:37 Liga 2
Pe aceeași temă