Un junior trecut ultima dată pe la CFR Cluj este a doua achiziție a iernii la Ripensia

Anda DELIU 21 Jan. 2022, 10:44 Liga 2
Un junior trecut ultima dată pe la CFR Cluj este a doua achiziție a iernii la Ripensia

Ripensia a oficializat al doilea jucător transferat în această perioadă de iarnă. Clubul a semnat oficial angajamentul cu Ianis Mihart, copilul fostului fotbalist Cornel Mihart, fost jucător la Inter Sibiu, Astra Ploiești sau Dinamo.

Acesta fusese prezent sub comanda lui Florin Fabian încă de la reunirea echipei timișorene.

Ianis Mihart a trecut pe la multe cluburi, deși e doar junior

Ianis Mihart este mijlocaș stânga și are în prezent 17 ani, urmând ca în cursul acestui an să-și serbeze majoratul. Până acum, Mihart junior a fost legitimat la AS Sport Kids, clubul tatălui său, iar apoi a trecut pe la U Craiova și CFR Cluj.

”Sunt bucuros că am ajuns la Ripensia și sper să confirm așteptările. Este o șansă mare pentru mine și sper să profit de ea. Am fost primit bine de colectiv, abia aștept primele meciuri. Primele impresii legate de Ripensia sunt pozitive, sunt convins că vom avea un sezon bun!”, a declarat Ianis Mihart, conform site-ului Ripensiei.

Două transferuri și două reveniri pentru Ripensia

Mihart a semnat pentru un sezon și jumătate cu Ripensia, adică până când va finaliza junioratul. El este al doilea sosit la Ripensia iarna aceasta, după Nebojsa Ivancevic.Aceștia, pe lângă revenirile în lot ale lui Ștefan Dobre și Tudor Călin, împrumutați în prima parte a sezonului la Academica Clinceni, respectiv UTA.

La capitolul despărțiri, au plecat deja de la echipă Cristian Pădurariu, Octavian Mosoarcă, Mihai Ion, Nemanja Sokovic și Răzvan Rotea. Nici fundașul Harald Fridrich nu intră în vederile antrenorului Florin Fabian, dar deocamdată, cu el nu s-a semnat rezilierea.

Încep amicalele pentru echipa lui Fabian

Sâmbătă, 22 ianuarie, Ripensia va juca primul amical la Comloșu Mare, un sat de lângă graniță, cu echipa locală, CS, care evoluează în Liga a 4-a Timiș.

Pentru cantonamentul din Turcia, pe care Ripensia îl va efectua în luna februarie, Ripensia a anunțat, deocamdată, un prim adversar din cei trei doriți, la data de 6 februarie, cu FC Kazanka, satelitul de liga a treia din Rusia a lui Lokomotiv Moscova.

Ripensia mai are amicale cu CSM Deva (29 ianuarie), Avântul Periam (2 februarie) și Crișul Chișineu Criș (19 februarie).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-semnat-cu-nebojsa-ivancevic-jucatorul-sarbo-croat-a-jucat-ultima-data-in-slovenia-stiu-ca-este-un-fotbal-bun-in-romania-19216681

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-tragedie-in-fotbalul-din-timis-un-jucator-legitimat-la-ripensia-a-decedat-in-urma-unui-accident-rutier-19216559

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-s-a-reunit-printre-nameti-cu-doua-noutati-la-prima-sesiune-de-pregatire-din-2022-19216256

Anda DELIU 21 Jan. 2022, 10:44 Liga 2
Pe aceeași temă