Ripensia e aproape să-și aducă noul manager sportiv. Dumitru Mihu intenționează să crească nivelul clubului: ”Vreau să aduc câțiva jucători de valoare.” Ce buget pune la dispoziție pentru noul sezon de Liga 2

Anda DELIU 03 Jun. 2021, 13:53 Liga 2
Ripensia e aproape să-și aducă noul manager sportiv. Dumitru Mihu intenționează să crească nivelul clubului: ”Vreau să aduc câțiva jucători de valoare.” Ce buget pune la dispoziție pentru noul sezon de Liga 2

Vacanța echipei continuă la Ripensia, club care încă nu a anunțat niciun transfer în rândul fotbaliștilor. Conducerea poartă zilele acestea tratative pentru a aduce noul manager, dar și pentru a aduce fotbaliști care, de data aceasta, nu mai trebuie să fie obligatoriu tineri. De asemenea, s-au hotărât și datele pentru reunire și perioada cantonamentului, care va fi, cel mai probabil, în zonă.

Clubul bănățean a anunțat ca plecări certe cele ale jucătorilor Alexandru Popovici și Alexandru Neagu, de altfel, și cei mai maturi fotbaliști din lot. Popovici a semnat între timp cu CSM Slatina. Deocamdată, alte lecări din lot nu s-au concretizat.

Acum, se poartă tratative pentru a aduce jucători, pentru care criteriul prioritar nu mai este doar vârsta. ”Căutăm jucători, suntem în discuți. De data aceasta, criteriul este valoarea. Vreau să aduc trei-patru, poate chiar cinci jucători de valoare. Atât români, cât și străin. Tineri nu mai aducem, doecamdată avem destui”, a declarat președintele finanțator Dumitru Mihu pentru Liga2.ro.

Managerul e ”pe vine” la Ripensia

Clubul a mai adus oameni în structurile consultative, dar, deocamdată, nu a venit și un nou manager sportiv. Potrivit spuselor lui Mihu, noul conducător este deja ales, urmând ca fi prezentat oficial în scurt timp.

”Managerul e pe vine, ca să zic așa. Voi aduce un om așa cum încerc eu să aduc la club, un om de caracter, care să fie dispus la un proiect pe termen lung, cu potențial de creștere. Urmează să-l anunțăm zilele viitoare. Va fi o surpriză, nu o surpriză atât de mare”, a punctat Mihu.

Iosif Rotariu, numit consilier de imagine la Ripensia, și Dumitru Mihu, patronul-președinte al clubului timișorean din Liga 2. Foto: Ripensia

Cantonament, tot la Buziaș

Altfel, Ripensia se va reuni la data de 21 iulie. În 22 și 23, fotbaliști vor face vizita medicală. Din 27 iunie până în 9 iulie, echipa va fi în cantonament. Cel mai probabil, se va opta pentru orașul-stațiune Buziaș.

”Am tatonat pistele pentru străinătate, dar rămâne în continuare foarte complicat. Așa că, cel mai probabil, vom face cantonamentul tot la Buziaș. Avem terenuri bune, condiții de cazare bune, sunt și condiții de refacere bune”, a explicat patronul Ripensiei.

Bugetul clubului Ripensia va crește

Dumitru Mihu vrea să investească mai mult în tot clubul sezonul viitor.

”Vreau să cresc bugetul sezonul viitor. Anul acesta, cu echipa mare am cheltuit aproape 800.000 de euro. Probabil vom urca la 1 milion. Vreau să investesc mai mult și în Academia. Sezonul acesta am cheltuit 150.000 de euro pe salariile jucătorilor, deplasări, teste. Sezonul viitor probabil voi investi pentru Academie și în infrastructură, pentru că acolo suferim”, a mai precizat Dumitru Mihu pentru Liga2.ro.

Foto: Bianca Albu / Ripensia Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-cautare-de-manager-ripensia-si-l-a-adus-consilier-de-imagine-pe-iosif-rotariu-si-a-format-un-nou-consiliu-director-clubul-incepe-sa-aiba-o-conducere-mamut-19187024

Anda DELIU 03 Jun. 2021, 13:53 Liga 2
Pe aceeași temă