În căutare de manager, Ripensia și l-a adus consilier de imagine pe Iosif Rotariu și a format un nou Consiliu Director. Clubul începe să aibă o conducere-mamut

Anda DELIU 27 May. 2021, 16:29 Liga 2
În căutare de manager, Ripensia și l-a adus consilier de imagine pe Iosif Rotariu și a format un nou Consiliu Director. Clubul începe să aibă o conducere-mamut

Ripensia Timișoara a sugerat că sezonul viitor de Liga 2 va avea un buget și așteptări mai mari, dar deocamdată nu a mutat deloc pe piața transferurilor. Clubul își caută un manager, după ce câteva nume căutate l-au refuzat pe președintele finanțator, iar, între timp, face demersuri mai degrabă de imagine, cu un nou Comitet Director și un nou consilier de imagine.

De peste o săptămână, Ripensia a postat un anunț că își caută un manager. Anterior, președintele-finanțator a avut unele discuții, mai degrabă de tatonare, cu oameni din vestul țării. Nimeni nu s-a arătat foarte entuziasmat însă, astfel că s-a ajuns la un anunț public.

Un nou Consiliu Director la Ripensia

În schimb, Ripensia a anunțat componența unui nou Consiliu Director, aprobat de alt Consiliu… de Administrație. Președinte este patronul Dumitru Mihu, iar rectorul UVT, Marilen Pirtea, care este și om politic, este președintele de onoare.

Mai există cinci vicepreședinți: fostul președinte Radu Ienovan, sponsorul Erol Baeram, prorectorul UVT Mădălin Bunoiu, Antonio Bădescu, de la clubul de juniori Juventus Timișoara, și Eduard Lambert, din Grupul de Sprijin pentru Ripensia.

Iosif Rotariu a ajuns și la Ripensia, după ASU Poli și ACS Poli

Tot ca un demers mai degrabă de imagine, la un club care are Consiliul Director, Consiliul de Administrație și Grup de Sprijin, a venit și un consilier de imagine.

Este vorba de Iosif Rotariu (58 de ani), cel care a jucat în ligile inferioare la ASU Poli, iar apoi a ajuns vicepreședinte ACS Poli.

”Unul dintre cele mai importante nume pe care le-a dat Banatul fotbalistic se alătură clubului nostru! Iosif Rotariu este noul consilier de imagine al Ripensiei UVT. Prin expertiza sa și reputația impecabilă, « Roti» va contribui la dezvoltarea prestigiului Ripensiei și la profesionalizarea clubului. Iosif Rotariu a evoluat de 25 de ori la naționala României, pentru care a marcat o dată, jucând la Campionatul Mondial din 1990. Cele mai importante borne din cariera de fotbalist sunt reprezentate de evoluțiile de la Politehnica Timișoara, Steaua București, Galatasaray Istanbul, CFR Timișoara, Extensiv Craiova sau FC Bihor Oradea. Ca tehnician, a ocupat diferite posturi la Politehnica Timișoara, FC Bihor Oradea, FC Vaslui sau ACS Poli”, a anunțat Ripensia.

Rămâne de văzut când va sosi la club și un manager, așa cum își dorește președintele, cu notorietate în fotbal.

Anda DELIU 27 May. 2021, 16:29 Liga 2
Pe aceeași temă