Rapid se pregătește să mai renunțe la cel puțin doi jucători. Pe unul l-a dat accidentat, dar negociză rezilierea pe cale amiabilă

Autor: Andrei PASCU Publicat: 28 Jan. 2021, 15:30 Liga 2
Rapid se pregătește să mai renunțe la cel puțin doi jucători. Pe unul l-a dat accidentat, dar negociză rezilierea pe cale amiabilă

Rapid nu a definitivat încă lotul, iar în perioada următoare este de așteptat ca de la echipă să mai plece cel puțin doi jucători. Este vorba de mijlocașul lateral Daniel Benzar (23 de ani) și de mijlocașul central Raul Costin (35 de ani).

Daniel Benzar a fost dat accidentat de Rapid

În ceea ce îl privește pe Benzar, acesta a fost dat ca accidentat de Rapid, dar, potrivit 1923.ro, lucrurile stau altfel. El nu a fost luat în cantonament de Nicolae Grigore, iar în această perioadă se încearcă rezilierea contractuală pe cale amiabilă. În aceeași situație este și veteranul Costin.

Nici el nu mai este dorit, dar în cazul său s-a procedat altfel. Nu s-a apelat la ”varianta” cu accidentarea, ci la alta, cum că mai e în vacanță pentru o săptămână. La fel s-a procedat și în cazul portarului Ștefan Ciuculescu (27 de ani).

Benzar a venit la începutul campionatului la Rapid, de la FC Voluntari, și nu a prins decât opt meciuri. A marcat un gol, astfel că randamentul pe care l-a dat nu i-a mai făcut pe rapidiști să își dorească să îl mai țină în lot.

În aceeași situația e și Raul Costin, a venit tot în vară la Rapid, dar el a jucat mai mult. A fost trimis pe teren în 11 meciuri, toate în Liga 2, la fel ca și Benzar. Anterior, mijlocașul a evoluat pentru CS Mioveni, cu care a jucat barajul de promovare în Liga 1 stagiunea precedentă.

Rapid s-a despărțit de cinci jucători și a adus șapte 

Rapid a renunțat, în această iarnă, la cinci jucători până acum. În actuala perioadă de transferuri, giuleștenii au anunțat că nu se mai bazează pe atacanții Alexandru Pop (27 de ani) și Cătălin Țîră (26 de ani), fundașul Bogdan Manole (24 de ani) și mijlocașii Alexandru Dulca (23 de ani) și Alin Fică (19 ani).

Cu Rapid au semnat în această iarnă mijlocașii Bogdan Barbu (28 de ani, ex ”U” Cluj) și Octavian Ursu (26 de ani, ex UTA), atacanții Emmanuel Ernest (20 de ani, ex Sporting Roșiori) și Alexandru Ioniță (30 de ani, ex UTA), portarul Horațiu Moldovan (23 de ani, ex UTA) și fundașii Luca Florică (18 ani, ex FC Hermannstadt) și Ivica Zunic (32 de ani, ex CFR Cluj).

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 28 Jan. 2021, 15:30 Liga 2
Pe aceeași temă