Ianis Zicu rămâne pe poziții la Concordia Chiajna: ”A spus-o la cald, supărat, dar nu s-a pus problema să plece.” Echipa are obiectiv clar pentru următoarele trei jocuri

Marius ANGHEL 07 Sep. 2022, 16:42 Liga 2
Ianis Zicu rămâne pe poziții la Concordia Chiajna: ”A spus-o la cald, supărat, dar nu s-a pus problema să plece.” Echipa are obiectiv clar pentru următoarele trei jocuri

După eșecul cu Dinamo (scor 0-1), al doilea consecutiv în campionat și al treilea în primele cinci etape din acest sezon de Liga 2, Ianis Zicu (38 de ani) lăsa de înțeles că se va despărți de Concordia Chiajna.

”Am muncit cu toată pasiunea, am făcut tot ce am putut. Sper ca toți cei care sunt aici să înțeleagă acest lucru”, spunea Zicu, care și după eșecul din urmă cu o săptămână, 1-2 cu Poli Iași, transmitea în mod public că va discuta într-o ședință cu conducerea clubului și că este dispus să renunțe dacă se va considera că pentru echipă este mai bine acest lucru.

Ianis Zicu continuă însă cu Concordia.

Ianis Zicu rămâne antrenorul Concordiei Chiajna

Cristian Bălașa, directorul sportiv al Concordiei Chiajna, spune că nu s-a pus niciodată problema ca Ianis Zicu să se despartă de echipă și că declarațiile date la finalul jocului cu Dinamo au fost făcute la ”cald”, supărat după acel nou eșec.

”A spus-o el, declarativ, la cald, supărat, dar nu s-a pus problema să plece. Din punct de vedere al meu, al conducerii, nu a fost niciodată problema să plece. Nu s-a pus niciodată problema ca Ianis Zicu să plece”, spune Bălașa pentru Liga2.ro.

Maximum de puncte și calificare mai departe în Cupa României, obiectivul echipei până la prima pauză din campionat

După cinci etape trecute din acest sezon de Liga 2, Concordia Chiajna se află pe locul 17 din 20, cu 4 puncte și golaveraj 4-8, mult sub așteptările pe care conducerea le avea de la echipă.

În etapa a 6-a, Concordia va evolua în deplasare la Unirea Constanța (locul 19, 3 puncte), sâmbătă, de la ora 11:00, la Clinceni.

”Mergem numai la victorie, nu există altă variantă pentru noi. Este un meci dificil, pentru că venim după niște rezultate nu tocmai bune, iar acesta este primul meci în care putem să dăm un restart evoluțiilor, la tot ce a însemnat prima parte a campionatului”, a declarat Bălașa.

”Nu s-a luat nicio măsură. Noi credem că echipa trebuie să muncească mai mult, să se ridice la pretențiile noastre, pentru noi oferim toate condițiile, iar acum, la meciul ăsta de sâmbătă, nu există altă variantă decât victoria. După aceea vine meciul de Cupă, cu echipă din Liga a 3-a, iar apoi jucăm un meci acasă, cu Șelimbăr, destul de greu, ca și cel de sâmbătă, de fapt. La noi, meciurile grele au fost contra echipelor care, conform calculelor hârtiei, plecau cu șansa a doua și ne-am împiedicat de ele. Trebuie să fim atenți, să tratăm meciurile foarte-foarte serios. După meciul cu Șelimbăr vine întreruperea de campionat, cu ocaziția meciurilor naționalelor. Până atunci, țintim șase puncte din șase, plus câștigarea meciului din Cupă. Dar, cel mai important meci este primul, de sâmbătă, pe care trebuie să-l câștigăm”, a mai spus directorul sportiv al Concordiei, pentru Liga2.ro.

În Cupa României, Concordia a fost pusă de FRF să joace în Turul 3 cu SC Popești Leordeni, în deplasare, în data de 13 septembrie, de la ora 16:30.

Petre Goge s-a despărțit de Concordia și a semnat cu Metaloglobus

În această săptămână a avut loc, totuși, o despărțire de Concordia Chiajna.

Mijlocașul Petre Goge (30 de ani), achiziționat în această vară după plecarea sa de la Rapid, a ajuns la un acord amiabil cu clubul privind rezilierea contractului. Pentru Concordia, Goge a evoluat timp de 49 de minute pe finalul jocurilor cu CSM Slatina și Poli Iași.

Jucătorul care a mai evoluat la CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni, FC Olt Slatina, ASA Târgu Mureș, ACS Poli, ”FC U” Craiova, Poli Iași, FC Brașov sau Luceafărul Oradea și-a găsit deja o nouă echipă, el semnând în ultima zi a perioadei de transferuri din această vară (5 octombrie) cu Metaloglobus București.

În acest debut de sezon, Concordia a pierdut meciurile cu CSM Slatina (0-3), Poli Iași (1-2) și Dinamo (0-1), a învins-o pe FK Miercurea Ciuc (1-0) și a remizat cu CSC Dumbrăvița (2-2). Se află la trei puncte peste ultima clasată Metaloglobus, dar și la șase de ultimele patru echipe aflate pe locurile din play-off (Șelimbăr, Slobozia, Buzău și Poli Iași).

Foto: Eduard Vînătoru (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-toate-echipele-din-liga-2-intra-in-competitie-steaua-merge-la-moreni-dinamo-la-tunari-iar-poli-timisoara-joaca-la-resita-19244321

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-6-a-a-ligii-2-va-avea-in-componenta-sa-derby-ul-fotbalului-romanesc-dinamo-steaua-runda-incepe-la-buftea-si-se-termina-la-miercurea-ciuc-19244225

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-decis-sa-demisioneze-de-la-concordia-chiajna-dupa-esecul-cu-dinamo-si-startul-slab-de-sezon-sper-ca-toti-cei-care-sunt-aici-sa-inteleaga-acest-lucru-19244058

Marius ANGHEL 07 Sep. 2022, 16:42 Liga 2
Pe aceeași temă