Rapid, în izolare pentru cel puțin o săptămână! Meciul cu CS Mioveni a fost deja reprogramat, jocul din Cupa României e în pericol să fie pierdut la ”masa verde”

Marius ANGHEL 13 Oct. 2020, 22:39 Liga 2
Rapid, în izolare pentru cel puțin o săptămână! Meciul cu CS Mioveni a fost deja reprogramat, jocul din Cupa României e în pericol să fie pierdut la ”masa verde”

Rapid are opt cazuri de COVID-19 printre jucători și membri staffului tehnic, dintre aceștia din urmă fiind infectat și antrenorul principal Adrian Iencsi, de astăzi și-a întrerupt antrenamentele în grup și toată lumea a intrat în izolare cel puțin până luni, astfel că meciul programat în etapa a 8-a, cu CS Mioveni, a fost amânat.

Lotul și stafful echipei Rapid au intrat în izolare până luni, 19 octombrie, când vor fi din nou testați de COVID-19

Jucătorii Ștefan Pănoiu, Rareș Lazăr, Virgil Drăghia și Rareș Ilie și patru membri ai staffului tehnic, printre care antrenorul principal Adrian Iencsi, au fost depistați pozitiv cu SARS-CoV-2 la finalul săptămânii trecute și astăzi, astfel că Direcția de Sănătate Publică București a impus izolare la domiciliu până luni, 19 octombrie, pentru toți sportivii și componenții staffului tehnic ai clubului Rapid.

Meciul Rapid – CS Mioveni, amânat și reprogramat pentru 29 octombrie

În aceste condiții, Rapid, care fusese programată să joace meciul cu CS Mioveni, din etapa a 8-a a Ligii 2, în ziua de joi, de la ora 19:30, va fi în imposibilitate de a evolua. FRF a fost înștiințată de această problemă, iar partida a și fost reprogramată pentru o dată ulterioară, în ziua de 29 octombrie.

”În urma cazurilor de Covid-19 apărute la 8 dintre membrii clubului nostru, toți jucătorii și staff-ul tehnic au intrat în izolare la domiciliu până luni.
Luni, toți cei care nu vor prezenta simptome specifice infecției cu SARS-COV-2 vor fi testați din nou, iar în cazul în care rezultatele vor fi negative, aceștia vor reintra în programul de antrenament.
Meciul de joi, dintre FC Rapid și CS Mioveni, din etapa a VIII-a a ligii secunde, va fi amânat pentru o dată ce va fi anunțată ulterior”, a anunțat Rapid pe site-ul oficial.

Giuleștenii au anunțat jucătorii pozitivi, cât și pe Iencsi, însă pe ceilalți trei componenți ai staffului îi ține secreți.

Rapid riscă să piardă la ”masa verde” în turul 4 al Cupei României

În cazul în care Rapid va întâmpina probleme și după retestarea de luni, nu va fi lăsată să iasă din izolare sau nu va avea cel puțin 13 jucători valizi, atunci va pierde următorul meci pe care trebuia să îl dispute. Este vorba despre partida din turul 4 al Cupei României, competiție în care partidele nu sunt amânate, așa cum se întâmplă în campionat, în cazul în care una dintre echipe e în imposibilitatea de a juca din cauza problemelor cu COVID-19.

Doar în runda trecută a competiției KO, la ”masa verde”, din cauza problemelor cu COVID-19, a fost eliminate echipa din Liga 2 Aerostar Bacău.

Rapid e programată să joace în turul 4 al Cupei României în ziua de marți, 20 octombrie, de la ora 14:30, pe terenul echipei de Liga 3 Progresul Spartac.

Probleme asemănătoare Rapidului are și ASU Poli. Echipa timișoreană a stat săptămâna trecută în izolare, iar în urma retestării efectuate ieri a primit încă trei cazuri pozitive la COVID-19, astfel că situația ei se complică și riscă să nu joace nici în etapa a 8-a.

Foto: Alexandru Paraschiv / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-iencsi-si-inca-un-jucator-al-rapidului-depistati-pozitiv-cu-covid-19-lotul-si-stafful-tehnic-au-intrat-in-izolare-fc-u-craiova-e-in-alerta-19152427

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-stadiul-lucrarilor-la-noul-stadion-giulesti-santierul-arenei-rapidului-pare-a-fi-parasit-19152379

Marius ANGHEL 13 Oct. 2020, 22:39 Liga 2
Pe aceeași temă