Rapid a achitat datoria să Josl și are liber la transferuri! Victor Angelescu, despre noul antrenor: ”Trebuie să aibă un trecut rapidist” | VIDEO

Autor: Andreea VISU Publicat: 10 Aug. 2020, 13:57 Actualizat: 10 Aug. 2020, 14:00 Liga 2

Victor Angelescu, principalul acționar al clubului Rapid, a vorbit la ProSport LIVE despre situația echipei din Giulești după ce a ratat promovarea în Liga 1 și apoi s-a ales cu o serie de probleme.

Rapidiștii au primit interdicție la transferuri din cauza unei datorii de 20.000 de euro către cehul Tomas Josl (35 de ani), fundaș stânga al fostului club din Giulești, cel falimentar în 2016.

Rapid, liber la transferuri

Victor Angelescu a anunțat că datoria către Tomas Josl a fost achitată și Rapid nu va mai avea probleme din acest punct de vedere.

„Am plătit până la urmă, nu e niciun fel de problemă în privința transferurilor”, a spus Victor Angelescu la ProSport LIVE.

Portretul noului antrenor de la Rapid

Dan Alexa nu mai este antrenorul echipei Rapid, iar Victor Angelescu a anunțat că în zilele următoare va fi anunțat numele înlocuitorului său, despre care a oferit câteva indicii.

„Ne vom decide azi către cine vom face oferta și cât mai curând sper să vină și la echipă. Bogdan Andone și Vasile Maftei sunt sub contract, e foarte greu să îi aduci, deci această variantă nu este de actualitate.

În primul rând, noul antrenor trebuie să aibă cât de cât un trecut rapidist și să vadă fotbalul așa cum îl vedem și noi”, a spus Victor Angelescu.

Rapid se reunește astăzi, 10 august, de la ora 17:30, iar de la ora 18:00 susține primul antrenament la baza din Regie privind pregătirea noului sezon de Liga 2, stabilit să înceapă la finalul acestei luni. Antrenor interimar după despărțirea de Dan Alexa este ”secundul” Ștefan Grigorie.

După plecarea cu scandal a lui Florin Manea, ce s-a lăsat cu multe acuze la adresa conducerii, a urmat săptâmâna despărțirilor în Giulești. În cursul zilei de sâmbătă, Ovidiu Burcă și-a anunțat și el despărțirea de Rapid, deși cu doar o zi înainte afirma că până luni, împreună cu Victor Angelescu, va alege noul tehnician pentru sezonul 2020-2021.

Nici Daniel Pancu nu va mai continua la Rapid. Fostul tehnician și actualul președinte al giuleștenilor este tentat de o plecare la Poli Iași, acolo unde ar putea fi antrenor principal.

Autor: Andreea VISU Publicat: 10 Aug. 2020, 13:57 Actualizat: 10 Aug. 2020, 14:00 Liga 2
Pe aceeași temă