CS Mioveni s-a încurcat de CSM Slatina în ultimul amical înainte de reluarea Ligii 2. Tactică interesantă adoptată de Marius Stoica în privința înlocuirilor efectuate

Marius ANGHEL 17 Feb. 2020, 11:56 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a remizat, sâmbătă, scor 1-1, pe propriul teren, cu CSM Slatina, în ultimul amical al acestei ierni. Scorul partidei a fost slabilit încă din primul sfert de oră, Valentin Balint marcând pentru divizionara secundă în minutul 5, cu o lovitură de cap din careu, în timp ce adversarii au egalat în minutul 12, în urma unui șut prin surprindere, de la 25 de metri, al lui Marian Vlada.

Deși a forțat marcarea unui nou gol, CS Mioveni nu a mai reușit să înscrie până la final în fața echipei clasate pe locul 2 în Seria a 3-a a Ligii 3, însă a trimis o dată balonul în bară, prin Dean Beța, în finalul primei reprize.

Unii dintre jucătorii schimbați la pauză au fost reintorduși pe teren de Marius Stoica

Antrenorul Marius Stoica nu a oprit în lot decât 16 fotbaliști pentru acest meci, rotindu-i pe toți, pe toată durata partidei. Astfel, în prima repriză nu s-a făcut decât o schimbare, și aceea forțată de accidentarea lui Hreniuc, după numai câteva momente de joc. Apoi, Stoica a mutat din nou la pauză când a schimbat fundașul stânga, un mijlocaș la închidere și unul lateral.

Cu un sfert de oră înainte de final, o parte din cei ieșiți la pauză au intrat din nou, doar Alexe schimbând banda, în timp de Anghelina și Ișfan au intrat pe aceleași posturi.

Cinci victorii, un egal și o înfrângere în amicale pentru CS Mioveni

Acesta a fost al șaptelea și ultimul meci de pregătire din această iarnă al CS Mioveni. În precedentele partide, elevii lui Marius Stoica au obținut patru victorii (14-1 cu Abatorul Slobozia, 4-0 cu SC Popești Leordeni, 4-2 cu U Craiova II, 7-2 cu Vedița Colonești), au remizat o dată (2-2 cu CS Afumați) și au pierdut o dată (1-2 cu Turris Oltul Turnu Măgurele).

Campionatul Liga 2 va reîncepe sâmbătă, de la ora 11:00, pentru CS Mioveni, atunci când echipa argeșeană va evolua pe propriul teren, contra formației Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în cadrul etapei a 22-a.

CS Mioveni: F. Croitoru (Preda 75) – Ghiță (Alexe 75), Hreniuc (Trașcu 3), Beța, Alexe (Ed. Stoica 46) – R. Costin (Anghelina 75), Anghelina (M. Șerban 46) – Ișfan (Rădescu 46), Hergheligiu, Coșereanu (Ișfan 75) – Val. Balint
Antrenor: Marius Stoica

CSM Slatina: Grecu – Bodri, Găină, Manea, Radu – Toma, O. Popescu, Oprescu, Necșulescu – Deta, Vlada
Au mai jucat: Bălbărău, Velcu, Scheau, Cotigă, Preda, Demic, Gheorghe, Grigore, Turlea, Doman, Ana, Ceapă
Antrenor: Mihai Ianovschi

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: CS Mioveni

Marius ANGHEL 17 Feb. 2020, 11:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă