CS Mioveni și-a dezmembrat primul adversar din amicale. Argeșenii au marcat numai în a doua repriză zece goluri

Marius ANGHEL 27 Jan. 2020, 13:24 Pregătiri, amicale

CS Mioveni și-a început amicalele din această perioadă de pregătire de iarnă cu o victorie la scor de maidan. Argeșenii au înscris de nu mai puțin de 14 ori în poarta adversarei Abatorul Slobozia, ocupanta locului 8 în Liga a 4-a Ialomița. Zece jucători ai lui Marius Stoica și-au trecut numele pe lista marcatorilor în acest test desfășurat duminică, la Izvorani, zece dintre goluri fiind date în repriza a doua.

Marius Stoica a folosit în acest amical cu Abatorul Slobozia 26 dintre jucătorii pe care îi are în cantonamentul de la Izvorani, printre care și nou-veniții Jose Dominguez și Raul Hreniuc, fiecare evoluând câte o repriză, în centrul apărării. Cei trei portari din lot au fost utilizați și ei în mod egal, câte 30 de minute.

Scorul a fost deschis după aproape un sfert de oră de Andrei Hergheligiu (13), care a reluat cu latul, imparabil, o centrare a lui Măzărache. Ionuț Rădescu (24) a fost cel care a majorat diferența pe tabelă cu o reluare din careu, pentru ca Simon Măzărache să facă „dubla” în ultimele cinci minute ale primei părți a jocului, prima dată din penalty (40) și a doua oară cu o lovitură de cap (44), stabilind, astfel, scorul reprizei.

10 goluri marcate de CS Mioveni în a doua repriză

În partea a doua, Stoica a trimis alți jucători pe teren, iar Valentin Balint (50) a fost cel care a deschis festivalul golurilor, la cinci minute după pauză, dintr-un penalty scos de Massaro.

Ialomițenii au redus din diferență în minutul 57 cu un șut din interiorul careului, iar, până la final, pe teren a fost numai o echipă, cea a Mioveniului. Raul Costin (63) a majorat mai întâi diferența dintr-un alt penalty obținut de Balint, al treilea al jocului, și tot el a mai înscris o dată în minutul 65, cu un șut care a lovit mai întâi bara. Cu un sfert de oră înainte de final, italianul Davide Massaro (76) a marcat pentru 8-1 cu un șut violent de la 20 de metri, iar două minute mai târziu Valentin Coșereanu (78) a înscris și el, iar în minutul 80, Alin Călin a făcut 10-1 cu un șut din interiorul careului. Ultimele patru goluri ale partidei au fost marcate în ultimele șapte minute de joc, autori fiind Andrei Tirică (83), Davide Massaro (84), Alin Călin (87) și Eduard Stoica (90).

În acest meci, CS Mioveni a beneficiat de trei penalty-uri, toate transformate de jucători diferiți: Măzărache, Balint și Costin.

CS Mioveni, prima repriză: Preda (Sima 30) – Albăstroiu, Beța, Jose Dominguez, Alexe – Rădescu, Trașcu, Anghelina – Ișfan, Hergheligiu, Măzărache
CS Mioveni, repriza a doua: Sima (Croitoru 60) – Ghiță, Hreniuc, Albăstroiu, Edi Stoica – Tirică, Șerban, Raul Costin (Zamfirescu 75) – Codreanu, Massaro, Balint (Călin 75)

Al doilea amical pe care CS Mioveni îl va disputa în această iarnă va avea loc miercuri, 29 ianuarie, cu SC Popești Leordeni, echipă clasată pe locul 7 în Seria a 2-a a Ligii 3.

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: CS Mioveni

Marius ANGHEL 27 Jan. 2020, 13:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă