CS Mioveni, chinuită de CS Afumați la Curtea de Argeș. A doua clasată din Liga 2 a evitat înfrângerea cu ilfovenii în ultimele minute, din penalty

Marius ANGHEL 08 Feb. 2020, 17:33 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a obținut doar o remiză, scor 2-2, în amicalul desfășurat sâmbătă la Curtea de Argeș. Echipa antrenată de Marius Stoica a deschis scorul în jocul cu CS Afumați, a doua clasată în Seria a 2-a a Ligii 3, o formație care țintește revenirea în Liga 2, apoi a fost condusă și a reușit egalarea în minutele de final, dintr-un penalty.

CS Mioveni s-a deplasat, astăzi, la stadionul din Curtea de Argeș pentru a desfășura al cincilea amical din acest an. Și a deschis rapid scorul, însă din minutul 3, după ce Mihai Ișfan a șutat din interiorul careului. Avantajul minim a dispărut însă după câteva minute. În minutul 17, ilfovenii au egalat cu un șut imparabil al lui Cătălin Măgureanu, de la 20 de metri lateral stânga, direct în vinclul porții lui Flavius Croitoru.

În partea secundă, Afumațiul a preluat conducerea din minutul 53, prin noua achiziție Adrian Popa, pentru ca CS Mioveni să egaleze tocmai pe finalul partidei, dintr-un penalty obținut de Tirică și transformat de italianul Davide Massaro în minutul 87.

CS Mioveni, prima repriză: Fl. Croitoru (Sima 30) – M. Ghiță, Hreniuc, Burnea, Alexe – R. Costin, Anghelina – Ișfan, Hergheligiu, Cosereanu – Măzărache
CS Mioveni, a doua repriză: Sima (Preda 60) – Albăstroiu (Tirică 75), Hreniuc (Gherghe 75), Burnea (Zamfirescu 75), Ed. Stoica – M. Serban, Trașcu, Rădescu, Massaro, C. Șerban (Cioargă 75) – Val. Balint (A. Călin 75)
Antrenor: Marius Stoica

CS Afumați, prima repriză: Obretin – Petrache, Robicek, Vîrtej, Șt. Vasile – Rz. Avram, M. Ghiță, Șt. Stîngă, Măgureanu – Lupuleț, Buduroi
CS Afumați, a doua repriză: Obretin – Oltay, Ad. Popa, Vîrtej, Șt. Vasile – Rz. Avram, Mihnea, M. Ghiță, Rem. Mihai – Fildeș, Neamțu

CS Mioveni mai are programate în această perioadă de pregătire încă două jocuri amicale, săptămâna vitoare, miercuri și sâmbătă, pe teren propriu, cu Vedița Colonești și CSM Slatina. CS Afumați joacă marți cu Viitorul Dăești, iar vineri cu Flacăra Horezu.

În acest an, CS Mioveni a mai desfășurat patru teste: 14-1 cu Abatorul Slobozia, 4-0 cu SC Popești Leordeni, 1-2 cu Turris Oltul Turnu Măgurele, disputate în cantonamentul de la Izvorani, și 4-2 cu U Craiova II.

De partea cealaltă, CS Afumați a mai disputat două amicale până acum, cu Concordia Chiajna U19 (7-0) și SC Popești Leordeni (2-2).

Foto: CS Mioveni

Marius ANGHEL 08 Feb. 2020, 17:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă