CS Mioveni i-a umilit echipa lui Bobi Verdeș! Meciului s-a transformat într-un joc de curtea școlii. Doar în ultimele nouă minute s-au dau cinci goluri

Marius ANGHEL 12 Feb. 2020, 16:52 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a defilat în cel de-al șaselea meci amical pe care l-a disputat în această perioadă de pregătire de iarnă. Argeșenii au trecut, astăzi, pe teren propriu, cu 7-2 de Vedița Colonești, ocupanta locului 6 în Seria a 3-a a Ligii 3, după ce la pauză a avut doar 1-0.

1-0 la pauză, repriză secundă cu opt goluri

În prima repriză a amicalului desfășurat pe stadionului Orășenesc din Mioveni, diferența dintre cele două echipe nu a fost una atât de evidentă. Divizionara secundă a punctat o singură dată, în minutul 30, prin Ionuț Rădescu, care a trimis în plasă din careu, după o acțiune și o centrare de pe stânga a lui Coșereanu.

În partea secundă însă, meciul s-a transformat într-unul de curtea școlii, în care s-au mai înscris nu mai puțin de opt goluri. Valentin Coșereanu (63) și Valentin Balint (65) au dat tonul cu șuturi bine plasate după ce au scăpat singuri cu portarul în urma unor pase geniale ale lui Hergheligiu. Trupa lui Bobi Verdeș, Vedița, a avut, apoi, o mică reacție de orgoliu și a redus din diferență în minutul 71 prin Andrei Bîră.

Ultimele nouă minute de joc au fost de groază pentru echipa din Liga 3. Hergheligiu a pasat din nou decisiv, acum pentru Mihai Ișfan (81). Ionuț Rădescu (83) a reușit „dubla” cu o execuție cu efect direct din corner, iar omul meciului, Andrei Hergheligiu, a punctat și el în minutul 85 dintr-un penalty, cu o scăriță. Ionuț Mihai (84) a mai redus din umilință pentru echipa din Colonești, însă Marian Anghelina (90) avea să refacă diferența de cinci goluri și să stabilească scorul final cu un șut de la 25 de metri.

CS Mioveni, prima repriză: F. Croitoru – Ghiță, Hreniuc, Beța, Alexe – R. Costin, M. Șerban – Rădescu, Hergheligiu, Coșereanu – Val. Balint
CS Mioveni, a doua repriză: F. Croitoru (Sima 60) – Ghiță (Alexe 67), Hreniuc (Trașcu 60), Beța, Ed. Stoica – R. Costin (C-tin. Șerban 70), Anghelina – Ișfan, Hergheligiu, Coșereanu (Rădescu 70) – Val. Balint

CS Mioveni mai are programat un singur meci amical până la reluarea campionatului Ligii 2, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 12:00, cu CSM Slatina.

În acest an, CS Mioveni a mai desfășurat cinci teste: 14-1 cu Abatorul Slobozia, 4-0 cu SC Popești Leordeni, 1-2 cu Turris Oltul Turnu Măgurele, disputate în cantonamentul de la Izvorani, 4-2 cu U Craiova II și 2-2 cu CS Afumați.

Foto: CS Mioveni

Marius ANGHEL 12 Feb. 2020, 16:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă