VIDEO | Victorie pentru Poli Iași în amicalul cu Știința Miroslava. Mijlocașul testat de Costel Enache și partidele de verificare programate de echipa din Copou până la startul Ligii a 2-a

Andrei PASCU 15 Jul. 2021, 18:24 Liga 2
VIDEO | Victorie pentru Poli Iași în amicalul cu Știința Miroslava. Mijlocașul testat de Costel Enache și partidele de verificare programate de echipa din Copou până la startul Ligii a 2-a

Poli Iași continuă seria meciurilor amicale, iar miercuri recent retrogradata din Liga 1 a evoluat în compania celor de la Știința Miroslava. Elevii lui Costel Enache și-au asigurat victoria la limită, cu scorul de 2-1.

Francisc Cristea și Alexandru Zaharia au marcat pentru Poli Iași 

Partida s-a jucat în Copou, iar Poli Iași a deschis repede scorul, în minutul 7. Francisc Cristea nu a ratat ținta de la 11 metri, după ce Marian Stoenac a fost faultat în careul echipei din Liga 3. Scorul la pauză a fost 1-1, întrucât Știința Miroslava a marcat chiar în minutul 45. Irinel Popescu a înscris pentru echipa din Miroslava.

În partea a doua, Costel Enache a schimbat semnificativ echipa. A introdus mai mulți jucători, iar la numai opt minute de la reluare, Alexandru Zaharia a marcat pentru 2-1, stabilind astfel și scorul final.

Printre fotbaliștii trimiși pe teren de Poli Iași s-a numărat și Bogdan Călin, ultima dată la Concordia Chiajna. Acesta se află în probe la gruparea moldoveană.

Poli Iași a început meciul cu următorul 11: Axinte – Onea, Târșa, Cană, Stan – Pușcaș – Serediuc, Cristea, Stoenac, Pop – Istrate. În repriza secundă au intrat: Brânză – Ungurenașu, Plămadă, Purcariu, Pelivan, Moisă, Iurașcu, Aftanache, Zaharia, Bogdan Călin.

Poli Iași mai dispută trei amicale până la finalul septămânii următoare 

Poli Iași mai are câteva partide de verificare până la începutul sezonului de Liga 2. Sâmbătă se va deplasa la Sfântu Gheorghe pentru meciul cu Sepsi OSK, iar săptămâna următoare va mai întâlni CSCT Buiucani (Republica Moldova) și Bucovina Rădăuți.

Poli Iași a mai disputat patru dueluri amicale până acum. A învins cu 3-0 Poli Under 19, a trecut cu 11-0 de LPS Iași și a câștigat cu 1-0 duelul cu Hușana Huși, dar a pierdut cu CSM Ceahlăul, scor 0-3.

Poli Iași a prelungit contractul cu Teodor Axinte

Poli Iași a prelungit contractul cu portarul Teodor Axinte (21 de ani). Sezonul trecut, în urma căruia moldovenii au picat în Liga 2, Axinte a prins doar opt meciuri, toate în Liga 1, și a primit 14 goluri. A închis poarta în două confruntări.

Moldovenii nu au precizat și care e noua durată a înțelegerii semnate de fotbalistul de 21 de ani, născut chiar la Iași.

Portarul Teodor Axinte a semnat un nou contract cu CSM Politehnica Iași. Format la Centrul de Copii și Juniori din Copou, jucătorul născut pe 2 februarie 2000 a devenit unul dintre cei mai promițători portari ai generației sale, fiind, în ultimii ani, în vederile selecționerilor echipelor naționale sub 19 și sub 21 de ani ale României.

Mult succes, Teo Axinte!”, se arată pe site-ul moldovenilor, Politehnica Iași.

Foto și video: FC Politehnica Iași 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incep-emotiile-pentru-echipele-din-liga-2-cele-20-de-cluburi-isi-vor-afla-programul-pentru-sezonul-2021-2022-19192142

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-isi-completeaza-stafful-tehnic-militarii-sunt-aproape-de-cooptarea-preparatorului-fizic-marian-lupu-george-ogararu-ne-dorim-sa-aducem-oameni-foarte-buni-19192152

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-un-meci-fara-victorie-pentru-fc-hermannstadt-in-cantonamentul-din-slovenia-echipa-din-liga-2-a-ratat-cinci-ocazii-importante-de-gol-si-o-lovitura-de-la-11-metri-19192135

 

 

 

 

Andrei PASCU 15 Jul. 2021, 18:24 Liga 2
Pe aceeași temă