Poli Iași, victorie scurtă în amicalul cu Hușana Huși. Pușcaș a marcat pe final

Narcis POHOAȚĂ 07 Jul. 2021, 14:38 Liga 2
Poli Iași, victorie scurtă în amicalul cu Hușana Huși. Pușcaș a marcat pe final

După două victorii concludente cu echipe de juniori, 3-0 cu Poli Under 19 și 11-0 cu LPS Iași, divizionara secundă Politehnica Iași a bifat miercuri primul succes în fața unei echipe de seniori, 1-0 (0-0) cu formația de Liga a 3-a Hușana Huși.

Poli Iași, victorie la limită contra Hușana Huși

Unicul gol al partidei amicale disputate în Copou a fost marcat de mijlocașul defensiv Cristian Pușcaș, în minutul 86, acesta reluând cu capul în plasă, din centrul careului, o minge centrată perfectdin partea dreaptă de Aftanache.

Antrenorul Costel Enache a rulat în acest meci aproape tot lotul, Alexandru Zaharia fiind singurul care nu a bifat niciun minut, din motive medicale.

Tehnicianul Iașiului a început meciul în formula: Axinte – Onea, Plămadă, Cană, Stan – Târșa – Serediuc, Francisc Cristea, Stoenac, Pelivan – Istrate, iar în repriza a doua au mai jucat Brânză, Pușcaș, Pop, Kacorri (din minutul 46), Crap, Purcariu, Aftanache, Gherasim (min. 55), Ungurenașu (60), Moisă (65) și Iurașcu (70).

Singurul jucător de la Poli Iași rămas pe teren tot meciul a fost Ștefan Cană, stoperul împrumutat de la FCSB. Mijlocașul stânga Ionuț Pelivan, eligibil pentru regula 2003, este venit în probe de la Farul Constanța.

De cealaltă parte, antrenorul Florin Croitoru a început meciul în formula: Manole – Agrigoroaei, Dumitru, Ichim, Deleanu – Țenu, Gârdea, Rotaru, Dănăilă – Solomon, Sandu Eduard, iar în repriza a doua au mai intrat Turiță, Munteanu, Cotiugă, Tofan, Chiriac, Berezeanu, Sitaru, Nicolau, Oncică și Tătărușanu.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă ieșeană formată din Vlad Baban, George Macovei și Radu Nistor.

Pentru Poli Iași urmează un amical cu CSM Ceahlăul 

Următorul meci amical al lui Poli Iași este programat sâmbătă, în deplasare, cu CSM Ceahlăul, iar miercurea viitoare ieșenii ar putea juca în Copou cu Știința Miroslava.

Foto: FC Politehnica Iasi

 

 

 

 

Narcis POHOAȚĂ 07 Jul. 2021, 14:38 Liga 2
Pe aceeași temă