Andrei Istrate și Marian Stoenac au debutat cu gol la Poli Iași! Jucătorii utilizați de Costel Enache în primul amical

Narcis POHOAȚĂ 30 Jun. 2021, 15:24 Liga 2
Andrei Istrate și Marian Stoenac au debutat cu gol la Poli Iași! Jucătorii utilizați de Costel Enache în primul amical

La fix o săptămână de la primul antrenament susținut la Poli Iași, antrenorul Costel Enache a avut ocazia, miercuri, 30 iunie, să-și urmărească la lucru elevii într-un prim meci amical disputat în compania echipei de juniori mari a Academiei clubului din Copou.

Seniorii s-au impus pe teren secund cu scorul de 3-0, prin dubla lui Andrei Istrate (venit de la FCSB) și golul lui Marian Stoenac (venit de la ”FC U” Craiova), acesta din urmă sărbătorindu-și aniversarea de 28 de ani cu o reușită din lovitură liberă.

Costel Enache are mulți jucători în probe la Poli Iași

Stoenac și Istrate se pregătesc de mai multe zile cu Poli Iași, ca și stoperul Robert Hodorogea, de la Viitorul, cei trei urmând să semneze cu gruparea din Copou după ce vor trece de testele medicale.

Stafful tehnic al Politehnicii, completat și cu antrenorul secund Adrian Senin, a trimis în teren următorii jucători: Ianoș Brînză – Răzvan Onea, Florin Plămadă, Robert Hodorogea (FC Viitorul), Octav Budeanu (junior născut în 2003) – Marian Târșa – Dumitru Demian (Rep. Moldova, 22 de ani), Francisc Cristea, Marian Stoenac, Matteo Rizzi (Italia, Mezzolara) – Luis Kaccori (Italia, Arzachena).

În repriza a doua au jucat: Teodor Axinte – Lucian Dumea, Maxim Cojocaru (Rep. Moldova, 21 de ani), Cosmin Saizu, Rareș Purcariu – Andrei Moisă – Alexandru Aftanache, Antonio Agafiței (CSM Ceahlăul), Alexandru Zaharia, Daniel Hetea (Sticla Arieșul Turda) – Andrei Istrate (FCSB). Au mai jucat: Alexandru Crap (CSM Ceahlăul), Dragoș Ungurenașu și Ionuț Pop.

La echipa Academiei au evoluat juniori născuți în anii 2003, 2004 și 2005.

Următorul joc de pregătire al Politehnicii va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, în compania echipei juniorilor de la Liceul cu Program Sportiv din Iași antrenați de Dorel Stafie.

Foto: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-cristea-s-a-despartit-de-poli-iasi-si-va-continua-sa-joace-in-liga-1-la-cs-mioveni-fotbalul-este-viata-mea-19190789

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marian-tarsa-si-florin-plamada-se-bucura-de-revenirea-la-poli-iasi-nu-am-stat-prea-mult-pe-ganduri-fundasul-tocmai-isi-activase-clauza-de-prelungire-la-botosani-19190780

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iesenii-si-au-perfectat-primele-meciuri-amicale-cu-cine-va-juca-poli-iasi-in-urmatoarea-perioada-si-ce-jucatori-noi-ar-putea-semna-19190732

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-explica-de-ce-andrei-cristea-nu-face-parte-din-staff-ul-sau-nu-cred-ca-putem-fi-doi-principali-19190726

Narcis POHOAȚĂ 30 Jun. 2021, 15:24 Liga 2
Pe aceeași temă