Poli Iași, învinsă de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe într-un meci amical

Narcis POHOAȚĂ 17 Jul. 2021, 13:56 Liga 2

Divizionara secundă Politehnica Iași a suferit sâmbătă al doilea eșec al perioadei de pregătire, 0-2 (0-2) cu echipa de primă ligă Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, într-un meci amical disputat la Sf. Gheorghe.

Poli Iași, eșec cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Echipa lui Leo Grozavu a marcat prin Ștefănescu, în minutul 13, cu un șut de la 20 de metri și Achahbar, din penalty, în prelungirile primei reprize.

Antrenorul Costel Enache a început meciul în formula: Brânză – Onea, Cană, Plămadă, Stan – Pușcaș – Serediuc, Francisc Cristea, Stoenac, Pop – Istrate, iar în repriza secundă au mai jucat: Axinte, Okan Chatziterzoglou (în probe), Ungurenașu, Purcariu, Moisă, Pelivan, Iurașcu, Aftanache, Zaharia și Călin. Marian Târșa, accidentat, a fost lăsat acasă.

Stoperul grec Okan Chatziterzoglou are 25 de ani și vine de la echipa de ligă secundă elenă Ierapetra.

De cealaltă parte, Leo Grozavu a folosit în acest meci mai multe rezerve, dar și unii jucători cunoscuți, precum Dumiter, Ștefănescu, Achahbar, Aganovic, Csiszer, Fofana sau Tincu.

Poli Iași, la al doilea eșec din amicale 

În precedentele cinci meciuri amicale, Poli Iași a obținut patru victorii, 3-0 cu Poli Iași Under 19 (juniori), 11-0 cu LPS Iași (juniori), 1-0 cu Hușana Huși (Liga a 3-a), 2-1 cu Știința Miroslava (Liga a 3-a) și a cedat cu Ceahlăul Piatra Neamț (Liga a 3-a), scor 0-3.

Elevii lui Costel Enache vor disputa săptămâna viitoare alte două meciuri amicale. Ieșenii vor întâlni miercuri, de la ora 11.00, în Copou, formația moldoveană Dacia Buiucani, iar sâmbătă vor juca în deplasare cu echipa de Liga a 3-a Bucovina Rădăuți.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-accesibila-pentru-ripensia-cu-ca-oradea-portarul-ionut-rus-vine-la-timisoara-19192251

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-mai-oficializat-un-transfer-atacantul-mircea-manole-prezentat-oficial-astept-cu-nerabdare-sa-inceapa-campionatul-19192243

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-cantonament-finalizat-cu-victorie-la-scor-pentru-u-cluj-a-invins-clar-scm-zalau-intr-o-partida-in-care-erik-lincar-a-rulat-tot-lotul-19192227

https://liga2.prosport.ro/seria-1/final-de-cantonament-cu-un-nou-amical-pentru-dacia-unirea-braila-formatia-lui-florentin-petre-nu-a-reusit-sa-se-impuna-in-fata-unei-echipei-de-liga-4-19192209

 

 

 

 

Narcis POHOAȚĂ 17 Jul. 2021, 13:56 Liga 2
Pe aceeași temă