Argeșul a primit și rezultatele ultimelor teste de COVID-19. Ionuț Badea caută un adversar din Liga 1 pentu o partidă amicală

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 07 Jun. 2020, 13:10 Actualizat: 07 Jun. 2020, 16:42 Liga 2
Argeșul a primit și rezultatele ultimelor teste de COVID-19. Ionuț Badea caută un adversar din Liga 1 pentu o partidă amicală

Campionii FC Argeș a încheiat cu bine cantonamentul de 14 zile, în care stafful tehnic și jucătorii au stat izolați, au efectuat antrenamente în grupuri mici și au fost realizate toate testele pentru depistarea noului coronavirus. Sâmbătă, piteștenii au trecut și de ultima etapă. Au primit rezultatele ultimelor teste, au ieșit negative, iar acum Ionuț Badea le-a dat liber jucătorilor până luni. Echipa va intra în programul normal, urmând să se treacă la antrenamentele de grup, cu toată echipa, și fotbaliștii nu vor mai fi nevoiți să stea în cantonament.

Campionii FC Argeș: ”Antrenorul Ionuț Badea încearcă să găsească o echipă de Liga 1 pentru un joc de verificare la mijlocul săptămânii viitoare”

În ceea ce privește meciurile amicale, la fel cum a anunțat chiar antrenorul Ionuț Badea, vor fi programate câteva până la începerea play-off-ului Ligii 2. Potrivit unui comunicat emis de Campionii FC Argeș, se caută adversari dificili, iar pe listă se regăsește și o echipă din Liga 1. Badea se implică personal în găsirea unei formații de calibru pentru piteșteni.

Fotbaliștii echipei noastre au primit în cursul zilei de astăzi rezultatele celui de-al treilea test COVID-19 pe care l-au efectuat vineri dimineață. Ca și la precedentele două testări efectuate în stagiul de pregătire centralizată, probele prelevate jucătorilor și membrilor staff-ului tehnic au fost tot negative. Astfel, începând de luni, FC Argeș va putea face și antrenamente colective, până acum alb-violeții având voie să se pregătească doar în grupuri de câte patru persoane. Conform protocolului emis de Ministerul Sănătății, de acum încolo, piteștenii pot disputa și meciuri amicale dacă vor găsi un adversar care a efectuat trei teste COVID-19, cu rezultate negative. Antrenorul Ionuț Badea încearcă să găsească o echipă de Liga 1 pentru un joc de verificare la mijlocul săptămânii viitoare”, se arată în comunicatul emis de Campionii FC Argeș.

Piteștenii revin în meciurile oficiale pe 4 iulie 

Campionii FC Argeș a efectuat primul test pentru depistarea COVID-19 vineri, 22 mai, iar ulterior a început și antrenamentele. Ultimul test a fost realizat vineri, 5 iunie. Piteștenii vor juca în play-off-ul pentru promovarea în Liga 1 alături de UTA Arad, CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele, Petrolul Ploiești și Rapid. Cinci etape va avea acest play-off, Argeșul urmând să desfășoare două meciuri pe teren propriu și trei în deplasare.

Campionii FC Argeș are același număr de puncte ca Petrolul și Rapid, 19, are unul mai puțin decât CS Mioveni și Turris Oltul (ambele au câte 20 de puncte), iar față de liderul UTA e distanțată la șase puncte (25 puncte). Mini-turneul va începe la data de 4 iulie, iar celelalte jocuri să se desfășoare pe 11, 18, 25 iulie și 1 august. Primele două clasate vor promova direct în Liga 1, iar ocupanta locului 3 va juca barajul pentru accederea în primul eșalon, cu locul 6 din play-out-ul Ligii 1.

Foto: Fotbal Club Argeș Pitești

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 07 Jun. 2020, 13:10 Actualizat: 07 Jun. 2020, 16:42 Liga 2
Pe aceeași temă