Petrolul a mai bifat un transfer. A adus un portar din Republica Moldova

Răzvan STÎNGĂ 03 Sep. 2020, 19:16 Liga 2
Petrolul a mai bifat un transfer. A adus un portar din Republica Moldova

Petrolul continuă să transfere, iar la o zi după ce a oficializat aducerea mijlocașului israelian Nir Lax (26 de ani), cotidianul Fanatik din Republica Moldova anunță că ploieștenii au semnat actele și cu un portar. Ar fi vorba de Nicolae Cebotari (23 de ani), care era legitimat la echipa FC Sfîntul Gheorghe, din țara natală.

Nicolae Cebotari are un titlu cu Sheriff Tiraspol 

Nicolae Cebotari a jucat de-a lungul carierei pentru echipe din Republica Moldova, Sheriff Tiraspol, Academia Chișinău și Dacia Buiucani, din Bulgaria, POFK Botev Vratsa, și Portugalia, Uniao de Leiria. Portarul de 1.84 m născut la Chișinău are și un trofeu în palmares, titlul cu Sheriff Tiraspol în sezonul 2017/2018.

Viorel Moldovan anunța după meciul cu Farul că Petrolul va mai face transferuri 

Petrolul mai aștepta jucători, aspect confirmat de antrenorul Viorel Moldovan, după eșecul din prima etapă cu Farul, 1-2. Formația din Ploiești a încercat să facă și anumite transferuri destul de interesante, după cum a afirmat ”principalul”. Au fost ofertați jucători din Liga 1, dar aceștia au refuzat să vină la Ploiești, pentru că nu erau dispuși să coboare un eșalon.

Potrivit declarațiilor lui Viorel Moldovan, ofertele financiare au fost destul de bune, în multe cazuri peste ceea ce câștigă jucătorii respectivi în acest moment.

Sperăm să mai vină jucători, să ne mai întărim. Mi-aș fi dorit mai mulți români, dar mulți jucători ne-au refuzat de la Liga 1, pentru că au vrut să rămână în continuare la nivel superior. Pe de o pare îi înțeleg, deși ofeream condiții contractuale mult mai bune ca la Liga 1. Dar asta e. E prematur să discutăm, dar normal că îmi doresc să promovăm. Au fost doi ani pierduți din diferite motive, nu vreau să comentez de ce”, a declarat Viorel Moldovan după Petrolul – Farul.

Transferurile efectuate de Petrolul în această vară 

Cu Petrolul au semnat în această vară, în primă fază, portarul Paul Cristian Cernat și mijlocașul Alexandru Gabriel Damaschin Baron, ambii născuți în 2003. Alte noi achiziții ale ”lupilor” sunt mijlocașul Ben Levy (ex Hapoel Petah Tikva), atacantul Valentin Balint (ex CS Mioveni), Amidu Salifu (27 de ani, mijlocaș central, ex Al-Salmiya / Kuweit) Joeri Poelmans (25 de ani, fundaș sau mijlocaș stânga, ex Helmond Sport / Olanda), Eugen Zasavițchi (27 ani, mijlocaș, ex Minaur Baia Mare) și Nir Lax (26 de ani, mijlocaș, ex Hapoel Tel Aviv).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nir-lax-a-semnat-cu-petrolul-mijlocasul-a-jucat-in-ultimii-trei-ani-la-hapoel-tel-aviv-19146447

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-moldovan-a-vorbit-deschis-despre-sansele-petrolului-la-promovare-e-prematur-sa-discutam-dar-normal-ca-imi-doresc-asta-au-fost-doi-ani-pierduti-din-diferite-motive-nu-vreau-sa-comen-19146403

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-farul-meciul-care-inchide-prima-etapa-din-liga-2-echipele-de-start-19146327

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Sep. 2020, 19:16 Liga 2
Pe aceeași temă