Parcurs impecabil pentru Unirea Dej în meciurile amicale. Ultimul test al verii, cu CS Gloria Bistrița Năsăud, a adus a șasea victorie la rând

Andrei PASCU 24 Jul. 2021, 16:47 Liga 2
Parcurs impecabil pentru Unirea Dej în meciurile amicale. Ultimul test al verii, cu CS Gloria Bistrița Năsăud, a adus a șasea victorie la rând

Unirea Dej a bifat un nou succes în meciurile amicale, de data aceasta contra CS Gloria Bistrița Năsăud (Liga 3). Nou-promovata în divizia a doua s-a impus cu scorul de 2-0, ambele reușite venind în repriza a doua.

Unirea Dej s-a aflat la ultimul amical înainte de startul Ligii a 2-a 

Aflată la ultimul meci din perioada de pregătire, Unirea Dej a marcat primul gol al confruntării cu CS Gloria Bistrița Năsăud în repriza a doua. Adrian Popa a marcat dintr-o lovitură liberă, din apropierea careului de 16 metri.

Golul al doilea al trupei pregătite de Dragoș Militaru a venit pe finalul confruntării, în minutul 82. Andrei Pop și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Echipa de start a Unirii Dej: Răilean – Roș, Burdeț, Kereki, I. Rus, Ad. Pop, Cătinean, Meszaroș, Fl. Blaj, Al. Pop, Frăsineanu. Pe parcursul meciului au mai intrat: V. Bogdan, Manole, An. Pop, Chira, Cocian.
Rezerve neutilizate: Chindriș, R. Papp – Peter, Al. Papp, Al. Blaj, D. Pop, Al. Militaru.

Unirea Dej s-a aflat la al șaselea meci amical disputat în această perioadă de pregătire de vară. Anterior a câștigat cu FC Lăpușul (5-0), Universitatea Cluj (4-1 și 2-0), Unirea Ungheni (4-1) și Sportul Şimleu Silvaniei (3-0).

Unirea Dej, multe schimbări de lot după promovare 

Unirea Dej a mutat destul de mult pe piața transferurilor după ce a reușit să promoveze în Liga 2. Ultimul nume sosit sub comanda lui Dragoș Militaru este fundașul Daniel Pop (22 de ani), care ultima dată s-a aflat sub contract cu Gaz Metan Mediaș.

Înainte de sosirea apărătorului, Unirea Dej a mai făcut alte nouă mutări, fie că a fost vorba de transferuri definitive, fie că a fost vorba de împrumuturi.

Unirea Dej va lua startul în noul sezon al Ligii a 2-a cu un meci pe teren propriu, contra Unirii Slobozia.

Foto și video: FC Unirea Dej Oficial 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 24 Jul. 2021, 16:47 Liga 2
Pe aceeași temă