Unirea Dej, victorii pe linie în meciurile amicale! Nou-promovata arată bine înaintea debutului în Liga 2: a câștigat și al patrulea test al verii

Andrei PASCU 14 Jul. 2021, 19:29 Liga 2

Unirea Dej a făcut spectacol în meciul amical disputat miercuri, pe teren propriu, cu Unirea Ungheni. Nou-promovata în Liga 2 a trecut de formația din Liga 3 cu scorul de 4-1. Unirea Dej a fost condusă, dar a revenit până la pauză.

Unirea Dej a marcat câte două goluri pe repriză în amicalul cu Unirea Ungheni 

Unirea Ungheni a deschis scorul în minutul 11, dar apoi formația lui Dragoș Militaru a întors. A marcat de două ori până la pauză, iar în partea a doua a înscris alte două goluri. Cristian Chira a restabilit egalitatea la doar șapte minute după ce Unirea Ungheni a mișcat tabela.

Pe finalul primei părți, în minutul 45, Unirea Dej a trecut în avantaj prin Alexandru Pop. Dejenii au continuat atacurile în partea secundă, iar în minutul 73 Cristian Frăsineanu a făcut 3-1. În fine, scorul final a fost stabilit în urma unui autogol.

Primul 11 al Unirii Dej: Răilean –  Roș, Burdeț, Kereki, Al. Papp, Cocian, Cătinean (C), Chira, V. Bogdan, Al. Pop, Manole.
Rezerve: Papp, Chindriș – I. Rus, Militaru, Ad. Pop, Fl. Blaj, An. Pop, Frăsineanu, Al. Blaj, Peter, Meszaroș, Daniel Pop (probe)

Unirea Dej s-a aflat la al patrulea meci amical. A mai jucat două partide cu Universitatea Cluj, pe care le-a câștigat cu 4-1 și 2-0, și a mai evoluat împotriva trupei de Liga 4, FC Lăpușul, de care a trecut cu 5-0.

Unirea Dej, trei transferuri definitive și cinci împrumuturi după promovarea în Liga 2

Până acum, după promovarea în Liga 2, Unirea Dej i-a achiziționat pe fundașul Alin Burdeț, portarul Dorian Răilean, amândoi foști la Fotbal Comuna Recea, și Claudiu Chindriș, fost la Șomuz Fănticeni.

În plus, trupa ardeleană a obținut prelungirea împrumuturilor de la CFR Cluj a jucătorilor Ionuț Rus și Cristian Chira. Tot de la campioana României l-a împrumutat și pe Alexandru Militaru. Sub aceeași formă de transfer, Unirea Dej i-a adus pe Vlad Bogdan, de la Petrolul, și pe Alexandru Pop, de la Farul.

Foto: FC Unirea Dej Oficial 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-a-continuat-testarea-unor-tineri-fotbalisti-si-cu-ocazia-amicalului-cu-csm-resita-declaratiile-lui-dorin-toma-si-dan-alexa-19192060

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-108-fotbalisti-straini-au-evoluat-in-liga-2-sezonul-trecut-reperele-campionatului-2020-2021-in-materie-de-jucatori-veniti-din-alte-tari-si-singurul-club-cu-lot-suta-la-suta-romanesc-19192055

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-bifat-primul-succes-in-cantonamentul-de-la-brasov-a-trecut-la-pas-de-olimpic-zarnesti-dar-adrian-mihalcea-mai-asteapta-transferuri-daca-am-aduce-un-atacant-de-valoare-am-19192046

 

 

 

 

Andrei PASCU 14 Jul. 2021, 19:29 Liga 2
Pe aceeași temă