”U” Cluj, complexată de Unirea Dej? ”Studenții”, al doilea eșec într-o săptămână în fața nou-promovatei: au marcat doar un gol în 180 de minute și au primit șase

Răzvan STÎNGĂ 10 Jul. 2021, 17:38 Liga 2

Universitatea Cluj a pierdut din nou contra Unirii Dej. În urmă cu o săptămână, elevii lui Erik Lincar au cedat cu scorul de 1-4, iar de această dată cu 0-2. ”Studenții” au, se pare, un complex în fața formației pregătite de Dragoș Militaru, promovată în Liga 2 la finalul sezonului trecut de Liga 3.

Mircea Manole, fotbalist aflat în probe la Unirea Dej, a marcat golul doi 

Unirea Dej a marcat câte un gol pe repriză în partida care s-a disputat pe Cluj Arena, ”casa” Universității Cluj. Scorul a fost deschis în minutul 35, de Ionuţ Frăsineanu. În partea a doua, Mircea Manole a înscris de la 11 metri, în minutul 74. Mircea Manole este un fotbalist de 22 de ani, aflat în probe la Unirea Dej. Sezonul trecut a evoluat pentru Aerostar Bacău.

Se pare că Universitatea Cluj are probleme în ceea ce privește stilul de joc al Unirii Dej. Pe lângă faptul că a pierdut ambele meciuri amicale cu formația din Dej, echipa pregătită de Erik Lincar a marcat doar un gol în 180 de minute, în fața acesteia.

”U” Cluj a început în formula: Micle – Rus, Răuță, Gugu, Mitrea, Dican, Ribeiro, Novac, Hofman, Pîrvulescu, Voinea.
”U Cluj după pauză: Gorcea – Gîț, Gugu, Vomir, Mitrea – Dogaru, Balgiu, Ribeiro – Meșter, Alexandru, Blejdea.
Antrenor: Erik Lincar.

Unirea Dej a început în formula: Răilean – Roș, Burdeț, Kereki, I. Rus – Adi Pop, Cătinean, Militaru – Fl. Blaj, An. Pop, Frăsineanu. Au mai intrat după pauză: Al. Papp, Cocian, Chira, Al. Pop, V. Bogdan, R. Papp, Al. Blaj, Peter, Meszaros, Chindriș, Manole. 
Antrenor: Dragoș Militaru.  

”U” Cluj are următorul amical cu Ripensia, Unirea Dej cu Unirea Ungheni 

Universitatea Cluj a mai jucat alte două meciuri amicale, cu ”U” Cluj U19 (scor 4-1) și CS Comunal Șelimbăr (scor 4-0).

Unirea Dej s-a aflat la al treilea meci amical. Pe lângă cele două partide cu Universitatea Cluj, pe care le-a câștigat, a mai evoluat împotriva trupei de Liga 4, FC Lăpușul, de care a trecut cu 5-0.

”U” Cluj va avea următoarea partidă amicală pe 14 iulie, cu Ripensia, în timp ce Unirea Dej va juca împotriva formației Unirea Ungheni, la aceeași dată.

Foto: FC Universitatea Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-sigla-sub-care-cs-comunal-selimbar-va-evolua-in-liga-2-demersurile-pentru-inregistrarea-ei-au-inceput-19191815

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacia-unirea-braila-nu-a-putut-trece-de-tinerii-farului-nou-promovata-a-marcat-de-doua-ori-dar-in-cele-din-urma-a-pierdut-amicalul-19191807

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-tradata-de-conditia-fizica-in-amicalul-cu-fcsb-impresiile-lui-cristian-pustai-nu-conteaza-rezultatul-dar-conteaza-atitudinea-sunt-putin-suparat-19191793

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 10 Jul. 2021, 17:38 Liga 2
Pe aceeași temă