Pop e la putere la Unirea Dej! Nou-promovata în Liga 2 a mai perfectat o achiziție, un jucător fost la Gaz Metan cu cel mai întâlnit nume în lotul lui Dragoș Militaru: ”Putem fi surpriza plăcută a campionatului”

Marius ANGHEL 23 Jul. 2021, 09:48 Liga 2
Pop e la putere la Unirea Dej! Nou-promovata în Liga 2 a mai perfectat o achiziție, un jucător fost la Gaz Metan cu cel mai întâlnit nume în lotul lui Dragoș Militaru: ”Putem fi surpriza plăcută a campionatului”

Unirea Dej a mai perfectat o achiziție, de această dată cu circa o săptămână înainte de debutul în campionatul Ligii 2. Nou-promovata a ajuns la zece mutări în această vară, cea mai recentă fiind aducerea fundașului Daniel Pop (22 de ani).

Daniel Pop, a zecea achiziție din această vară a Unirii Dej

Daniel Teodor Pop este originar din Zalău și ultima dată a fost legitimat la Gaz Metan Mediaș, echipă din Liga 1 pentru care nu a apucat însă să joace în campionat. A fost rezervă în nouă jocuri, însă în ediția 2018-2019. A prins totuși un meci în tricoul alb-negru, în ediția 2018-2019 a Cupei României, 120 de minute în jocul din 16-imi cu Bucovina Rădăuți, în care calificarea mai departe s-a obținut abia după loviturile de departajare.

În rest a fost folosit la echipa a doua a Gazului, din Liga 3. A mai evoluat și pentru Luceafărul Oradea, tot în Liga 3.

”DANIEL TEODOR POP la FC Unirea Dej
Fundașul în vârstă de 22 de ani a fost legitimat ultima dată la Gaz Metan Mediaș. Sălăjeanul a mai evoluat și la Luceafărul Oradea.
Bine ai venit, Daniel!”, a anunțat Unirea Dej.

Al patrulea Pop în lotul echipei din Dej

Daniel Pop a fost testat de antrenorul Dragoș Militaru în ultimele două amicale, 4-1 cu Unirea Ungheni și 3-0 cu Sportul Şimleu Silvaniei. În acesta din urmă au marcat doar jucători cu numele de Pop, întră printre ei nu s-a aflat și Daniel. Au înscris Andrei, Adrian și Alexandru.

Daniel Pop l-a convins pe Militaru că merită să-l mențină în lotul cu care se atacă noul sezon, unul de Liga 2 de această dată.

”Gândurile mele sunt să fac un sezon bun, să-mi ajut echipa și să facem o treabă bună în Liga a 2-a. Pot spune că m-a convins grupul, care este un unul extraordinar. După părerea mea, este cel mai frumos grup cu care am lucrat vreodată.

O să fie prima mea experiență la Liga a 2-a. Sper să fie una frumoasă și, la ce echipă avem, cred că putem fi surpriza plăcută a campionatului. Antrenorul mi se pare incredibil. Știe să scoată ce e cel mai bun din jucători”, a spus Daniel Pop după ce a semnat contractul cu Unirea Dej.

Unirea Dej, alte nouă mutări după promovarea în Liga 2

După promovarea în Liga 2, Unirea Dej i-a achiziționat pe fundașul Alin Burdeț, portarul Dorian Răilean, amândoi foști la Fotbal Comuna Recea, portarul Claudiu Chindriș, fost la Șomuz Fălticeni, și atacantul Mircea Manole, fost la Aerostar Bacău.

În plus, trupa ardeleană a obținut prelungirea împrumuturilor de la CFR Cluj a jucătorilor Ionuț Rus și Cristian Chira. Tot de la campioana României l-a împrumutat și pe Alexandru Militaru. Sub aceeași formă de transfer, Unirea Dej i-a adus pe Vlad Bogdan, de la Petrolul, și pe Alexandru Pop, de la Farul.

Foto și video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pop-x-3-unirea-dej-a-castigat-amicalul-cu-sportul-simleu-silvaniei-cu-marcatori-doar-jucatori-care-au-numele-de-pop-19192579

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tintarul-ligii-2-pe-placul-unirii-dej-antrenorul-dragos-militaru-nerabdator-de-partidele-cu-echipele-importante-vom-juca-acasa-si-cu-steaua-si-cu-petrolul-si-cu-hermannstadt-abia-astep-19192512

Marius ANGHEL 23 Jul. 2021, 09:48 Liga 2
Pe aceeași temă