Acum are sens! Aurelian Băbuțan a cerut rezilierea cu SC Oțelul pentru o ofertă sentimentală. A fost numit director sportiv în Liga 3

Andrei PASCU 04 Nov. 2022, 15:44 Liga 3
Acum are sens! Aurelian Băbuțan a cerut rezilierea cu SC Oțelul pentru o ofertă sentimentală. A fost numit director sportiv în Liga 3

Aurelian Băbuțan a părăsit SC Oțelul zilele trecute, după o reziliere contractuală amiabilă, chiar dacă echipa era în grafic. A renunțat la funcția pe care o avea la formația din Galați, de manager sportiv, dar decizia a venit, se pare, ca urmare a unei oferte primite din Liga 3, de la Gloria Bistriţa Năsăud.

Aurelian Băbuțan a plecat de la SC Oțelul pentru o ofertă primită de la Gloria Bistriţa Năsăud

Aurelian Băbuțan a primit o ofertă pe care, după cum a anunțat în interviul de prezentare emis de noul său club, unde va avea rolul de director sportiv, o aștepta de foarte mult timp. Originar chiar din Bistrița, Băbuțan a vrut să se întoarcă acasă și nu a putut spune nu unei astfel de propuneri, chiar dacă a dat Liga 2 pe Liga 3.

Noul conducător al Gloriei Bistriţa Năsăud a venit cu planul făcut și a anunțat că dorește promovarea în acest sezon, pentru că și investițiile au fost la un anumit nivel. Oricum, vrea să dea drumul unor proiecte pe termen lung, în grafic fiind și un centru de copii și juniori la standarde important.

De mult așteptam această propunere, să fiu acasă, la Bistrița. În sfârșit s-a îndeplinit! E un vis vechi și cred că am făcut cea mai bună alegere. Primul obiectiv e promovarea cu prima echipă, un obiectiv de suflet e cel de copii și juniori. Sunt multe lucruri, dar încet-încet le facem.

Cel mai important e meciul de sâmbătă, cu Silvania, și pe urmă vorbim despre fiecare obiectiv în parte. Echipa e în grafic, e la distanță mică de locul 1, dar o echipă bună, o echipă cu potențial de promovare. Nu va fi ușor, dar sperăm să îndeplinim obiectivul”, a declarat Aurelian Băbuțan în interviul de prezentare.

Aurelian Băbuțan, fost conducător la ”U” Cluj, FC Brașov sau FCSB, a semnat cu Gloria Bistrița Năsăud

Aurelian Băbuțan este o persoană cu foarte multă experiență la nivelul fotbalului românesc, având în dreptul său echipe importante, precum Universitatea Cluj, FC Brașov, Concordia Chiajna sau FCSB.

Aurelian Băbuțan vine la Gloria 2018 Bistrița-Năsăud!

Cu o vastă experiență în fotbal, bistrițeanul revine acasă și se alătură staff-ul administrativ al secției de fotbal.

A ocupat în carieră funcții de team manager, director sportiv, director general, manager și președinte la Universitatea Cluj, FC Brașov, Concordia Chiajna, Steaua București, FCM Târgu Mureș Săgeata Năvodari, Gloria Progresul Bistrița, CSM Sighetu Marmației și SC Oțelul.

Aurelian Băbuțan revine alături de Gloria 2018 într-un moment important în care echipa luptă pentru promovarea în Liga a 2-a. Suntem convinși că experiența sa va contribui considerabil la realizarea acestui obiectiv!

Bine ați venit! Mult succes!”, l-a prezentat Gloria Bistrița Năsăud pe Aurelian Băbuțan.

Gloria Bistriţa Năsăud, în grafic pentru promovarea din Seria 10 a Ligii 3

Gloria Bistriţa Năsăud a terminat turul Ligii 3, cele 10 etape, în Seria 10, pe locul 2, cu 20 de puncte, în urma a șase victorii, două egaluri și două eșecuri. E la două puncte de liderul FC Bihor Oradea și la egalitate de puncte cu locul 3, CSM Satu Mare, înaintea startului rundei a 11-a, prima a returului.

Sâmbătă, 5 noiembrie, Gloria Bistriţa Năsăud va întâlni Sportul Șimleu Silvaniei, pe teren străin. În tur, scorul a fost 5-0 pentru Gloria Bistriţa Năsăud.

Foto și video: Gloria Bistrița Năsăud

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-11-17-meciuri-se-disputa-acum-doar-doua-echipe-sunt-inca-neinvinse-in-acest-sezon-19252155

https://liga2.prosport.ro/liga-3/valentin-negru-explicatii-despre-despartirea-surprinzatoare-de-cs-tunari-liderul-din-seria-a-4-a-a-ligii-3-pentru-binele-echipei-de-obicei-antrenorul-pleaca-ceea-ce-s-a-si-intamplat-19252126

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-demareaza-proiectele-dupa-anuntarea-noului-actionariat-sunt-analizate-mai-multe-variante-de-antrenor-iar-doi-jucatori-straini-au-fost-convinsi-sa-vina-planul-pentru-academie-si-19252033

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minune-la-braila-dacia-unirea-a-fost-preluata-de-actionari-straini-iar-omul-care-i-a-descoperit-pe-ezequiel-lavezzi-diego-milito-sau-luca-toni-a-fost-numit-presedinte-antrenorul-va-fi-strain-iar-19251866

 

 

 

 

Andrei PASCU 04 Nov. 2022, 15:44 Liga 3
Pe aceeași temă