Pop x 3! Unirea Dej a câștigat amicalul cu Sportul Şimleu Silvaniei cu marcatori doar jucători care au numele de Pop

Marius ANGHEL 21 Jul. 2021, 17:04 Liga 2
Pop x 3! Unirea Dej a câștigat amicalul cu Sportul Şimleu Silvaniei cu marcatori doar jucători care au numele de Pop

Unirea Dej merge din victorie în victorie în meciurile amicale desfășurate în această perioadă de pregătire de vară înainte de debutul în Liga 2. Trupa antrenată de Dragoș Militaru a câștigat astăzi, 21 iulie, și al cincilea test, de această dată în fața echipei de Liga 3 Sportul Şimleu Silvaniei.

În fața sălăjenilor care au terminat pe locul 6 Seria a 10-a a Ligii 3, Unirea Dej s-a impus cu 3-0 pe stadionul Municipal din Dej.

Trei dintre cei patru jucători din lot cu numele de Pop au marcat contra Şimleu Silvaniei

Cele trei goluri ale Unirii au fost marcate de trei dintre cei patru jucători din lot care au numele de Pop. Atacantul Andrei Pop a deschis scorul după 19 minute de joc, mijlocașul Adrian Pop a majorat diferența tot în prima repriză, în minutul 33, în timp ce Alexandru Pop, intrat în repriza secundă, a înscris ultimul gol al jocului în minutul 82.

Chiar astăzi, Sportul Şimleu Silvaniei l-a numit antrenor principal pe Dacian Nastai. Echipa din Sălaj a venit după un eșec cu 1-0 cu Lotus Băile Felix, noua denumire a celor de la CSC Sânmartin, iar sâmbătă urmează să dispute un nou amical, pe teren propriu, cu CSM Satu Mare.

Unirea Dej: Răilean – Roș, Burdeț, Kereki, I. Rus – Ad. Pop, Cătinean, Militaru – Fl. Blaj, Andr. Pop, Frăsineanu
Pe parcursul reprizei secunde, începând cu minutul 60, au intrat: R. Papp – Manole, Chira, Vl. Bogdan, Chindriș, Al. Papp, Cocian, Al. Pop, Al. Blaj, D. Pop, Meszaros, R. Papp, Peter.
Antrenor: Dragoș Militaru

Cinci victorii în tot atâtea meciuri amicale disputate de Unirea Dej

Unirea Dej s-a aflat la al cincilea meci amical disputat în această perioadă de pregătire de vară. Anterior a câștigat cu FC Lăpușul (5-0), Universitatea Cluj (4-1 și 2-0) și Unirea Ungheni (4-1).

Ultimul amical al echipei clujene va fi sâmbătă, 24 iulie, de la ora 11:00, tot pe stadionul Municipal din Dej, în compania formației de Liga 3 CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, echipa care a cesionat locul celor de la Unu Fotbal Club Gloria. În data de 23 iulie, Unirea trebuia, conform programării inițiale, să dispute un amical și cu Progresul Șomcuta Mare, însă acesta nu va mai avea loc.

Foto: Unirea Dej

Marius ANGHEL 21 Jul. 2021, 17:04 Liga 2
Pe aceeași temă