Mihai Stoichiță, ”topit” după declarațiile președintelui FK Miercurea Ciuc despre el, își dă de gol prietenii: ”Acum vreo două luni voiau să mă aducă manager general acolo.” Ce spune despre plecarea de la FRF

Marius ANGHEL 15 Oct. 2022, 01:46 Liga 2
Mihai Stoichiță, ”topit” după declarațiile președintelui FK Miercurea Ciuc despre el, își dă de gol prietenii: ”Acum vreo două luni voiau să mă aducă manager general acolo.” Ce spune despre plecarea de la FRF

Mihai Stoichiță (68 de ani) s-a declarat impresionat de comunicatul clubului din Miercurea Ciuc, semnat de președintele Zoltan Szondi, prin care se lua o poziție oficială după ce ProSport a scris că actualul director tehnic al Federației Române de Fotbal din luna februarie a anului 2017 și-a pregătit terenul să meargă la echipa din Liga 2 în cazul în care va fi demis de la FRF.

Fostul antrenor și selecționer a dezvăluit, confirmând astfel informațiile ProSport, că nu este străin de a ocupa o poziție oficială la echipa din județul Harghita. ”Acum vreo două luni voiau să mă aducă manager general pe acolo, dar nu este cazul deocamdată”, a spus Stoichiță, care nu ratează nicio ocazie de a fi prezent la meciurile clubului din Liga 2.

Mihai Stoichiță, despre o colaborare a sa cu FK Miercurea Ciuc: ”Nu este cazul deocamdată, până când nu se desparte federația de mine”

În fotbalul românesc se tot zvonește că Mihai Stoichiță (foto, alături de Răzvan Burleanu și Omar El Sawy, cel mai bun jucător al ciucanilor în finala Cupei Elitelor U19 câștigată cu Sepsi) nu mai intră în planurile de viitor ale președintelui FRF Răzvan Burleanu, având în vedere eșecurile repetate ale echipelor naționale. Directorul tehnic al federației spune că nu știe nimic și continuă să își facă ”treaba la fel de bine”.

”Zvonistica în jurul meu este imensă. Merg la FRF cu mare plăcere, îmi fac treaba la fel de bine cum am făcut-o întotdeauna, sunt foarte bun prieten cu cei de la Miercurea Ciuc, dar asta nu înseamnă că merg la Miercurea Ciuc.

Am fost onorat de ce au spus ei, că oricând mă așteaptă acolo. Nu este cazul deocamdată, până când nu se desparte federația de mine. Eu sunt aici și îmi fac treaba aici, atât, dar nimic altceva. Le mulțumesc pentru modul în care au vorbit, chiar m-au impresionat declarațiile lui Zoli Zoltan.

Țin minte că acum vreo două luni voiau să mă aducă manager general pe acolo, dar nu este cazul deocamdată. În caz că nu vor fi mulțumiți de mine (n.r. – cei de la FRF), vă dați seama că mă voi duce în altă parte, dar nu știu unde. Asta este viața. Presa e una, federația este altceva.

În federație nu există vreo dispută. Cel mai bine este să-l întrebați pe domnul Burleanu, pentru că el este șeful meu acolo, și trebuie întrebat dacă există vreo astfel de situație. M-am despărțit astăzi (n.r. – joi) de domnul președinte pe la ora 18:00, dar nu mi s-a spus nimic, așa că mă duc și mâine la serviciu.

Astea sunt lucruri în funcție de fel și fel de zvonuri și interese. Lucrurile acestea nu mă mai impresionează, vă dați seama că la cât timp a trecut nu mă sperie nimic și nu mă impresionează absolut nimic”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii ”Fluier Final”.

Zoltan Szondi și-l dorește pe Mihai Stoichiță la FK Miercurea Ciuc: ”Pentru dumnealui uşa noastră este întotdeauna deschisă”

După informațiile publicate de ProSport, președintele FK Miercurea Ciuc, Zoltan Szondi, l-a laudat pe Mihai Stoichiță, pe care l-a numește ”un specialist excelent”, cât și un ”prieten” al clubului și al său personal, transmițând în mod public că ușa formației din județul Harghita este ”întotdeauna deschisă” pentru actualul director tehnic al FRF.

”În presa românească a apărut zvonul potrivit căruia domnul Mihai Stoichiță va lucra în viitorul apropiat la FK Csíkszereda. De obicei nu ne pronunțăm în legătură cu zvonurile, în acest caz însă, având în vedere că am fost abordați de mai multe organe de presă în mai multe rânduri, punem punct prin următorul comunicat:
Domnul Mihai Stoichiță este nu doar un specialist excelent, un bun cunoscător al fotbalului autohton, ci printre altele şi prietenul nostru şi al meu personal şi al cărui sfaturi legate de activitatea clubului şi al academiei noastre le-am urmat de mai multe ori. Având în vedere cele de mai sus este evident: pentru dumnealui uşa noastră este întotdeauna deschisă, însă după cunoştințele noastre domnul Mihai Stoichiță este directorul tehnic al Federației Române de Fotbal”, a transmis FK Miercurea Ciuc printr-un comunicat semnat de președintele Zoltan Szondi.

FK Miercurea Ciuc a remizat vineri, în deplasare la FC Brașov, scor 1-1, în debutul etapei a 10-a a Ligii 2 și, momentan, este pe locul 5 în clasament, cu 17 puncte.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-punct-in-9-fc-brasov-a-remizat-acasa-cu-fk-miercurea-ciuc-cu-doi-jucatori-eliminati-dan-alexa-l-a-taxat-pe-arbitrul-busi-dar-i-a-si-dat-dreptate-19249365

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-fk-miercurea-ciuc-se-joaca-de-la-ora-1600-harghitenii-au-avut-cosmaruri-dupa-meciul-trecut-cu-brasovenii-19249288

https://liga2.prosport.ro/seria-1/presedintele-fk-miercurea-ciuc-cuvinte-mari-pentru-mihai-stoichita-pe-care-nu-se-ascunde-sa-spuna-ca-il-asteapta-oricand-la-club-19249168

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-stoichita-si-a-pregatit-terenul-pentru-viitoarea-sa-destinatie-in-cazul-in-care-e-dat-afara-de-la-frf-planul-secret-pe-care-il-are-cu-o-echipa-din-liga-2-exclusiv-19249025

Marius ANGHEL 15 Oct. 2022, 01:46 Liga 2
Pe aceeași temă