Mihai Stoichiță și-a pregătit terenul pentru viitoarea sa destinație, în cazul în care e dat afară de la FRF! Planul secret pe care îl are cu o echipă din Liga 2 | EXCLUSIV

Daniel VLAD 11 Oct. 2022, 15:36 Liga 2
Mihai Stoichiță și-a pregătit terenul pentru viitoarea sa destinație, în cazul în care e dat afară de la FRF! Planul secret pe care îl are cu o echipă din Liga 2 | EXCLUSIV

Mihai Stoichiță (68 de ani) a simțit de ceva vreme că se află foarte aproape de o demitere de la Federația Română de Fotbal, unde este director tehnic din februarie 2017, și și-ar fi pregătit terenul pentru a prelua conducerea unei echipe, din postura de manager general.

Foarte mulți oameni din fotbalul românesc erau sau sunt încă de părere că scaunul lui Mihai Stoichiță din FRF este de neclintit.

Dar, ProSportscris încă de la sfârșitul lunii august că poziția lui Stochiță la federație s-a șubrezit și este foarte aproape de o demitere, mai ales că asupra președintelui Răzvan Burleanu s-au făcut presiuni în acest sens, ținând cont de rezultatele dezastruoase ale multora dintre naționale. În locul lui Stoichiță este dorit Ilie Dumitrescu.

Mihai Stoichiță nu rămâne ”pe drumuri” dacă va fi dat afară de la FRF

Stoichiță a simțit că i se pregătește o debarcare de la FRF, astfel că nu a vrut să fie luat prin surprindere și să rămână nici măcar o perioadă scurtă de timp fără contract.

ProSport a aflat că actualul director tehnic al FRF și-a pregătit terenul pentru viitoarea sa destinație. Să fie numit manager general la FK Miercurea Ciuc, în Liga 2. Stoichiță este în relații excelente cu președintele clubului din Harghita finanțat de guvernul maghiar, Zoltan Szondi, și nu ratează nicio ocazie atunci când este disponibil să asiste la meciurile echipei. În multe rânduri a fost surprins în tribună alături de Szondi.

În vara anului 2021, Mihai Stoichița a fost cel care a premiat echipa U19 a clubului din Miercurea Ciuc pentru câștigarea Ligii Elitelor U19 în fața celor de la Viitorul Constanța.

Fostul antrenor al Stelei ar fi lucrat alături de Eugen Pîrvulescu, aflat deja în stafful administrativ al clubului, iar ca obiectiv avea promovarea în prima ligă. În plus, ”Lippi” avea de gând să demareze o campanie puternică de transferuri, mai ales că aflase că bugetul clubului urma să fie suplimentat.

Mihai Stoichiță a fost angajat la FRF la începutul anului 2017 la sugestia fostului jurnalist Andrei Vochin, cel care îi devenise consiler personal președintelui Răzvan Burleanu.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jumatate-dintre-meciurile-etapei-a-10-a-a-ligii-2-televizate-runda-incepe-la-brasov-si-se-incheie-la-galati-19248987

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-nu-s-a-ridicat-la-nivelul-nou-promovatei-csm-slatina-iar-francisc-dican-a-avut-o-reactie-sincera-n-am-jucat-cum-imi-doream-ciucanii-sunt-deocamdata-pe-un-loc-b-19248740

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/fk-miercurea-ciuc-u19-eliminata-din-uefa-youth-league-inca-din-prima-runda-campioana-romaniei-a-pierdut-la-scor-returul-cu-galatasaray-u19-din-turcia-19248318

Daniel VLAD 11 Oct. 2022, 15:36 Liga 2
Pe aceeași temă