Președintele FK Miercurea Ciuc, cuvinte mari pentru Mihai Stoichiță, pe care nu se ascunde să spună că îl așteaptă oricând la club

Marius ANGHEL 12 Oct. 2022, 18:35 Liga 2
Președintele FK Miercurea Ciuc, cuvinte mari pentru Mihai Stoichiță, pe care nu se ascunde să spună că îl așteaptă oricând la club

Într-un comunicat bilingv, cum rar întâlnești la FK Miercurea Ciuc, mai întâi în maghiară și apoi în română, clubul din Liga 2 din județul Harghita a reacționat prin președintele Zoltan Szondi în urma dezvăluirilor făcute ieri de ProSport și care priveau și echipa sa.

ProSport scria că în cazul în care Mihai Stoichiță va fi demis de la Federația Română de Fotbal, unde este director tehnic de mai bine de cinci ani, acesta și-a pregătit terenul pentru a merge la clubul din Miercurea Ciuc, ca manager general.

Zoltan Szondi și l-ar dori pe Mihai Stoichiță la FK Miercurea Ciuc: ”Pentru dumnealui uşa noastră este întotdeauna deschisă”

Zoltan Szondi nu se pronunță în legătură cu această informație, însă îl laudă pe Mihai Stoichiță, pe care îl numește ”un specialist excelent”, cât și un ”prieten” al clubului și al său personal, și transmite în mod public că ușa clubului este ”întotdeauna deschisă” pentru actualul director tehnic al FRF.

Szondi precizează și că știe că ”domnul Mihai Stoichiță” este directorul tehnic al FRF.

”În presa românească a apărut zvonul potrivit căruia domnul Mihai Stoichiță va lucra în viitorul apropiat la FK Csíkszereda. De obicei nu ne pronunțăm în legătură cu zvonurile, în acest caz însă, având în vedere că am fost abordați de mai multe organe de presă în mai multe rânduri, punem punct prin următorul comunicat:
Domnul Mihai Stoichiță este nu doar un specialist excelent, un bun cunoscător al fotbalului autohton, ci printre altele şi prietenul nostru şi al meu personal şi al cărui sfaturi legate de activitatea clubului şi al academiei noastre le-am urmat de mai multe ori. Având în vedere cele de mai sus este evident: pentru dumnealui uşa noastră este întotdeauna deschisă, însă după cunoştințele noastre domnul Mihai Stoichiță este directorul tehnic al Federației Române de Fotbal”, a transmis FK Miercurea Ciuc printr-un comunicat semnat de președintele Zoltan Szondi.

Mihai Stoichiță e la FRF din 2017 și a fost văzut de multe ori la meciurile echipei din Miercurea Ciuc

Mihai Stoichiță (68 de ani) este director tehnic al FRF din februarie 2017, iar în cariera sa de antrenor principal a condus echipa precum FC Național, Callatis Mangalia, Rocar București, Steaua, Litex Lovech (Bulgaria), Sheriff Tiraspol (Moldova), Ankaragucu (Turcia), Pyunik Yerevan (Armenia), Farul Constanța, Oțelul Galați, Aris Limassol (Cipru), Al Salmiya (Kuwait), AEL Limassol (Cipru), Astra Ploiești, CS Mioveni, Apollon Limassol (Cipru) și Petrolul Ploiești. A fost selecționar al naționalelor statelor Panama (2001), Armenia (2003-2004) și Kuwait (2005-2006).

Stoichiță a fost văzut în multe rânduri la meciurile echipei harghitene, alături de președintele Zoltan Szondi, în vara anului 2021 oferind medaliile și trofeul de campioană echipei U19 a clubului, când a devenit prima dată câștigarea Ligii Elitelor U19.

FK Miercurea Ciuc ocupă locul 6, de accedere în play-off, în campionatul Ligii 2, după nouă etape, cu 16 puncte acumulate.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-stoichita-si-a-pregatit-terenul-pentru-viitoarea-sa-destinatie-in-cazul-in-care-e-dat-afara-de-la-frf-planul-secret-pe-care-il-are-cu-o-echipa-din-liga-2-exclusiv-19249025

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jumatate-dintre-meciurile-etapei-a-10-a-a-ligii-2-televizate-runda-incepe-la-brasov-si-se-incheie-la-galati-19248987

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-nu-s-a-ridicat-la-nivelul-nou-promovatei-csm-slatina-iar-francisc-dican-a-avut-o-reactie-sincera-n-am-jucat-cum-imi-doream-ciucanii-sunt-deocamdata-pe-un-loc-b-19248740

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/fk-miercurea-ciuc-u19-eliminata-din-uefa-youth-league-inca-din-prima-runda-campioana-romaniei-a-pierdut-la-scor-returul-cu-galatasaray-u19-din-turcia-19248318

Marius ANGHEL 12 Oct. 2022, 18:35 Liga 2
Pe aceeași temă