Progresul Spartac a mai pierdut un meci. A cedat și în testul cu SC Popești Leordeni

Andrei PASCU 09 Feb. 2024, 16:46 Liga 2
Progresul Spartac a mai pierdut un meci. A cedat și în testul cu SC Popești Leordeni

Progresul Spartac rămâne cu o singură victorie în această iarnă, cedând și în duelul cu SC Popești Leordeni, ocupanta locului 3 în Seria 4 din Liga 3.

În continuare, Andrei Erimia utilizează echipe experimentale în partide și acesta a fost un motiv în plus pentru care a cedat și în duelul cu formația ilfoveană din divizia inferioară.

Progresul Spartac s-a văzut învinsă cu 1-3, la pauză fiind condusă în urma a două goluri marcate de echipa preluată iarna aceasta de fostul atacant Andrei Cristea.

Progresul Spartac a înregistrat încă un eșec, contra SC Popești Leordeni

Întâlnirea a avut loc pe terenul propriu al formației din Liga 2, iar Progresul Spartac a precizat, pe pagina de Facebook, faptul că a mizat în test pe numai trei-patru dintre fotbaliștii titulari din prima parte a campionatului.

Astfel, SC Popești Leordeni a avut mai multe șanse de poartă, a arătat mai bine și a marcat de două ori până la finalul primelor 45 de minute. Au punctat Marian Mihai și Alexandru Stoian, în minutele 35 și 40.

Progresul Spartac a marcat prima după pauză, în urma unui autogol al lui Robert Țangulea, din minutul 74, în urma unei lovituri libere executată de formația din Liga 2 prin Alexandru Bărbuț. După numai un minut de la golul echipei lui Andrei Erimia, SC Popești Leordeni a marcat și a stabilit scorul final, 3-1, chiar prin cel care și-a marcat în propria poartă, Robert Țangulea.

Andrei Erimia a început partida în formula: Dumitrescu – Sava, Răducioiu, Calea, Finica, Rz. Stîngă, Andr. Grigore, Fîrțînescu, Em. Pacionel, Tănăsescu, Preda.

  • La echipa din Liga 3 joacă și fundașul Nicolae Leafu și mijlocașul Andrei Purice, luati iarna asta chiar de la Progresul Spartac.

Progresul Spartac are un singur succes în amicale

În această perioadă de pregătire de iarnă, Progresul Spartac a obținut o singură victorie și în rest eșecuri pe linie. Anterior, a mai disputat amicale cu Dunărea Giurgiu (Liga 3, 0-1), Steaua (Liga 2, 0-4), Metaloglobus (Liga 2, 1-6), Rapid U18 (play-off Liga de Tineret, 2-1) și România U19 (scor 2-4).

Până la reluarea Ligii 2, echipa lui Andrei Erimia mai are stabilite jocuri test cu Concordia Chiajna (14 februarie) și Unirea Bascov (17 februarie). Apoi, va urma prima rundă din campionat, cu Gloria Buzău, pe teren propriu, la Buftea.

Andrei Cristea vrea să promoveze SC Popești Leordeni în Liga 2

De partea cealaltă, formația din Liga 3 s-a aflat a treia partidă de verificare a iernii. A mai susținut două partide amicale, 4-0 cu Daco-Getica București și 2-2 cu Dunărea Giurgiu.

Andrei Cristea, fost atacant la FCSB sau Dinamo, pregătește SC Popești Leordeni din luna decembrie. El are încredere că echipa sa se poate bate pentru promovare din Seria 4 a Ligii 3, acum fiind la șapte puncte de liderul CS Dinamo.

Sunt foarte mulțumit de ceea ce am găsit la Popești-Leordeni și de cum răspund băieții la comenzi. Am găsit jucători foarte buni, caractere, lângă care am adus câteva piese noi care să ne ajute să creștem în calitate jocul și să ajungem în play-off.

Ne așteaptă niște meciuri grele în primăvară, dar văzând cum se descurcă băieții, sunt optimist. Astăzi remarc în primul rând concentrarea tuturor, iar acest test contra unei echipe de divizie superioară, soldat cu victorie, face bine la moral. Până la reluarea campionatului vom munci la fel, foarte bine și sunt convins că vom avea și rezultate.

Repet, sunt foarte mulțumit de atmosfera din lot și din club și consider că împreună, la Popești Leordeni, vom face treabă frumoasă”, a spus antrenorul, conform SC Popești Leordeni.

Foto: FRF

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-invins-la-limita-flacara-horezu-19299233

https://liga2.prosport.ro/seria-1/kamil-wiktorski-a-semnat-cu-cs-tunari-19299225

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nestorly-lumbu-trece-de-la-csc-selimbar-la-csm-alexandria-19299221

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-castigat-amicalul-cu-fk-naftagas-19299203

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-succes-la-limita-in-amicalul-cu-lps-hd-clinceni-19299195

Andrei PASCU 09 Feb. 2024, 16:46 Liga 2
Pe aceeași temă