Metaloglobus a pierdut primul amical din cantonamentul din Turcia, cu rușii de la Tom Tomsk. Bucureștenii mai au programate alte patru teste în Antalya

Autor: Andrei PASCU Publicat: 30 Jan. 2021, 10:41 Actualizat: 30 Jan. 2021, 10:43 Liga 2
Metaloglobus a pierdut primul amical din cantonamentul din Turcia, cu rușii de la Tom Tomsk. Bucureștenii mai au programate alte patru teste în Antalya

Metaloglobus a disputat primul meci amical din cantonamentul din Antalya. Echipa din Liga 2 a jucat vineri contra rușilor de la Tom Tomsk. Adversarii Metaloglobusului activează tot în eșelanul al doilea, dar elevii lui Gabriel Manu s-au văzut învinși.

Metaloglobus a cedat cu 0-2 în fața rușilor de la Tom Tomsk

Tom Tomsk s-a impus cu 2-0, iar în Turcia, pentru Metaloglobus urmează și alte meciuri amicale. Va mai juca patru, cu echipe din Turcia, Rusia și Ucraina, potrivit unor informații furnizate de antrenorul Gabriel Manu, dar numele adversarilor nu au fost făcute publice.

Astăzi (n.r. – vineri) am jucat primul meci amical din Antalya cu Tom Tomsk echipa de Liga 2 din Rusia. Meciul sa încheiat cu 2-0 pentru adversari”, sunt singurele precizări apărute pe pagina de Facebook a clubului, Metaloglobus București, cu privire la primul meci amical din Turcia.

Gabriel Manu: ”Avem condiții extraordinare, ne bucurăm de terenuri foarte bune” 

Vineri, a avut loc și un episod nedorit în această perioadă a pandemiei cu COVID-19, pentru Metaloglobus. Înaintea partidei cu Tom Tomsk, românii au ieșit la un antrenament, dar terenul destinat pregătirii fusese închiriat și de o echipă din Turcia. Gabriel Manu a negat că între jucătorii lui și ai celeilalte formații ar fi apărut un conflict.

Nu s-a întamplat nimic. Am avut antrenament dimineață, ne-am suprapus pe același teren cu o echipă din Turcia. Am plecat, nu s-a întamplat absolut nimic. Nu este nimic adevărat. Astăzi o să avem un meci amical de la ora 16:00 cu rușii de la Tom Tomsk. Nu este nimic adevărat din ce s-a scris. Să stea familiile liniștite că nu s-a întamplat nimic aici.

A fost o problemă, dar s-a schimbat imediat terenul de antrenament. Avem condiții extraordinare, ne bucurăm de terenuri foarte bune, a spus antrenorul Gabriel Manu, pentru Pro X, înaintea meciului cu Tom Tomsk.

Bucureștenii au decolat duminică, 24 ianuarie, spre Turcia, urmând să stea în Antalya timp de 10 zile. Stagiul de pregătire va mai consta, așadar, și în patru partide amicale, după disputarea celui cu Tom Tomsk. Din lotul bucureștenilor fac parte trei jucători noi, atacantul Mihai Potecea (29 de ani), vârful angolez Aguinaldo Mendes (31 de ani) și mijlocașul austriac Manuel Botic (22 de ani). Ei au fost transferați înaintea plăcării în Turcia.

Foto: Metaloglobus București

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 30 Jan. 2021, 10:41 Actualizat: 30 Jan. 2021, 10:43 Liga 2
Pe aceeași temă