Continuitate, în adevăratul sens al cuvântului! CSM Reșița a anunțat numele altor cinci jucători cu care atacă și noul sezon de Liga 2

Marius ANGHEL 05 Jul. 2024, 16:55 Liga 2
Continuitate, în adevăratul sens al cuvântului! CSM Reșița a anunțat numele altor cinci jucători cu care atacă și noul sezon de Liga 2

CSM Reșița își conturează, pe zi ce trece, lotul pentru noul sezon de Liga 2, ediția 2024-2025.

Clubul care s-a clasat pe locul 8 la general în ediția 2023-2024 a ligii secunde, din postura de nou-promovată, a comunicat faptul că va continua colaborarea cu alți cinci jucători din lotul vechi.

Ionuț Rus, Cătălin Căpățână, Mihai Dolghi, Denis Fărăgău și Damian Isac vor îmbrăca în continuare tricoul trupei din Valea Domanului.

Încă cinci jucători din vechiul lot al CSM Reșița continuă cu echipa

Portarii Ionuț Rus și Cătălin Căpățână și mijlocașii Mihai Dolghi, Denis Fărăgău și Damian Isac vor continua și ei cu CSM Reșița, a transmis, joi, 4 iulie, clubul.

”Liga 2, Sezonul 2024 – 2025
Continuă alături de Flavius STOICAN și: Cătălin CĂPĂŢÂNĂ, Mihai DOLGHI, Denis FĂRĂGĂU, Damian ISAC și Ionuţ RUS!
Mult succes!”, sună anunțul bănățenilor.

În ediția 2023-2024 a Ligii 2, cei cinci jucători au avut următoarea evoluție:

  • Ionuț Rus (24 ani) – 15 meciuri, 1306 minute
  • Cătălin Căpățână (22 ani, la 30 august) – 5 meciuri, 450 miunte
  • Mihai Dolghi (22 ani, la 8 iulie) – 17 meciuri, 1280 meciuri
  • Denis Fărăgău (20 ani) – 13 meciuri, 898 minute, 2 goluri
  • Damian Isac (23 ani) – 9 meciuri, 666 minute, 1 gol

Lotul Reșiței cuprinde cel puțin 25 de jucători, conform anunțurilor clubului. Doar trei sunt nou-veniți

Anterior, clubul din Valea Domanului a comunicat faptul că va continua colaborarea cu antrenorul Flavius Stoican și jucătorii Alin Dudea, Andrei Burlacu, Vlad Chera, Elton da Silva, Erico da Silva, Nicușor Fota, Andrei Lascu, Alexandru Negru, Sergiu Rimovecz, Paul Mereu, Flavius Cega, Gabriel Gomboș, Ianis Doană, Cristian Domil, Alexandru Negru, Denis Gurin și Robert Burlacu, ultimii opt fiind ”promovați” drept ”tineri din propria pepinieră incluşi în lotul rossonerilor pentru noul sezon”.

Se continuă, astfel, cu 22 de jucători. ”Sunt 30 de jucători, iar lotul pentru cantonament probabil va fi de 25. Așadar, va fi bătaie pe locuri, fiecare jucător trebuie să-și câștige locul în lot, spunea președintele Cristian Bobar la reunirea echipei.

CSM Reșița merge în cantonament în Slovenia, de la 15 până la 27 iulie, la Rogla, iar ca achiziții noi au fost prezentați până acum Marius Cioiu, atacant de bandă fost la FC Botoșani, Milcho Angelov, ultima dată la CFC Argeș, și Cristian Bocșan, fundaș venit de la SSU Poli Timișoara. Rezultă, astfel, cel puțin 25 de jucători care vor face parte din lot, conform anunțurilor Reșiței.

La reunire a fost și Florian Haită, fost ultima dată tot la CFC Argeș, însă, momentan, clubul nu a comunicat nimic oficial despre el, dacă a ajuns sau nu la un acord de împrumut din partea Farului, de care aparține mijlocașul.

”Am fost foarte atent în ceea ce privește transferurile, am analizat împreună cu stafful tehnic și cu Cristi Bobar. În principal mergem pe continuitate, pe vechiul lot, plus câteva transferuri care sperăm să aducă un plus, spunea Flavius Stoican la reunire despre lot.

În ceea ce privește plecările, CSM Reșița a anunțat despărțirile de Francisc Cristea, Luca Napoleone, Mediop Ndiaye, Ciprian Rus, Alexandru Sabău, Marian Drăghiceanu, Bogdan Szijj și Aboubacar Gakou. Drăghiceanu a făcut pasul în prima ligă, la Sepsi OSK.

Foto: CSM Reșița

Marius ANGHEL 05 Jul. 2024, 16:55 Liga 2
Pe aceeași temă