Primele patru plecări de la CSM Reșița, anunțate de club. Este vorba despre doi mijlocași și doi atacanți

Marius ANGHEL 10 Jun. 2024, 13:40 Liga 2
Primele patru plecări de la CSM Reșița, anunțate de club. Este vorba despre doi mijlocași și doi atacanți

Încep să se miște lucrurile și la CSM Reșița, în privința alcătuirii lotului pentru noul sezon de Liga 2, ediția 2024-2025, în care trupa din Valea Domanului va fi la a doua prezență consecutivă după promovarea din vara anului 2023.

După anunțurile privind continuarea colaborării cu antrenorul Flavius Stoican și jucătorii Alin Dudea și Marian Drăghiceanu, apoi prezentarea achiziției Marius Cioiu, cât și rămânerea jucătorilor Andrei Burlacu, Vlad Chera, Elton da Silva, Erico da Silva, Nicușor Fota, Andrei Lascu, Alexandru Negru și Sergiu Rimovecz, clubul a început noua săptămână prin a transmite primele despărțiri.

Primele plecări de la CSM Reșița în această vară

Francisc Cristea, Luca Napoleone, Mediop Ndiaye și Ciprian Rus nu vor mai continua cu echipa antrenată de Flavius Stoican.

Este vorba despre doi mijlocași și doi atacanți.

”Patru jucători au ajuns la finalul contractului și nu vor mai continua alături de rossoneri: Francisc CRISTEA, Luca NAPOLEONE, Mediop NDIAYE și Ciprian RUS.
Le mulțumim pentru aportul adus echipei și le urăm multă baftă în continuare!”, sună anunțul CSM Reșița.

Cât au jucat în Liga 2 pentru CSM Reșița cei patru jucători de care clubul a anunțat acum despărțirea

Francisc Cristea (23 ani) s-a alăturat lotului Reșiței în vara anului 2023, după promovarea echipei în Liga 2. A semnat după ce s-a despărțit de Poli Iași, cu care reușise promovarea în prima ligă, însă nu a fost menținut în lot. Pentru CSM Reșița a evoluat în campionat în 15 din cele 25 de meciuri, totalizând 732 de minute, după ce în șapte partide a început ca titular și de patru ori a fost înlocuit.

Luca Napoleone (30 ani) a ajuns la club ultimul dintre aceștia patru care pleacă acum. A semnat în pauza de iarnă și a fost folosit în doar 5 meciuri din cele 10 disputate de echipă în 2024. Belgianul a fost doar o dată titular, a strâns doar 100 de minute pe teren și a înscris un gol, în 4-2 la CSM Alexandria.

Mediop Ndiaye (33 ani) a mai jucat în trecut, în Liga 3, pentru CSM Reșița, iar la echipă s-a întors în vara anului 2023, după ce sezonul de Liga 2 debutase, iar el jucase în două meciuri (27 minute) pentru Concordia Chiajna. Pentru CSM Reșița a prins de această dată doar 9 partide, 480 de minute, în cinci jocuri fiind titular și de fiecare dată a fost înlocuit. A înscris 3 goluri, în 1-1 cu Viitorul Pandurii, 1-2 la CS Mioveni și 5-0 cu Metaloglobus.

Ciprian Rus (33 ani) a ajuns la Reșița tot în vara trecută, după despărțirea de Unirea Slobozia. Pentru trupa din Valea Domanului, atacantul a evoluat în 21 de meciuri în campionatul Ligii 2, 713 minute, doar în șase dintre ele începând ca titular și de cinci ori a fost înlocuit. A marcat 3 goluri, în 3-2 cu Concordia, 5-0 cu Metaloglobus și 1-0 la CFC Argeș.

  • Pe lângă situația celor 14 jucători, prezentată deja de club, CSM Reșița a avut încă pe atâți fotbaliști în lot, despre care, până acum, nu s-a anunțat viitorul lor, ceea ce înseamnă că rămânerea nu este încă sigură. Fie în cazul celor care mai au contract cu clubul, fie în cazul celor cărora le-a expirat contractul, dar probabil că sunt doriți în continuare și încă nu există un răspuns din partea lor.

Foto: CSM Reșița

Marius ANGHEL 10 Jun. 2024, 13:40 Liga 2
Pe aceeași temă