CSM Reșița a oficializat venirea lui Cristian Bocșan. Fundașul se întoarce în Liga 2

Andrei PASCU 04 Jul. 2024, 14:58 Liga 2
CSM Reșița a oficializat venirea lui Cristian Bocșan. Fundașul se întoarce în Liga 2

Deși a fost anunțat de câteva zile ca nouă achiziție, Cristian Bocșan a fost, în cele din urmă, și prezentat de CSM Reșița, alături de care va încerca să acceadă în play-off-ul Ligii 2 în sezonul următor.

Fundașul central în vârstă de 29 de ani a evoluat ultima dată în Liga 3, la SSU Politehnica Timişoara, iar din această vară a făcut pasul înapoi în Liga 2, la clubul din Valea Domanului.

CSM Reșița a oficializat venirea lui Cristian Bocșan

Înalt de 1,95 m, fundașul central era unul dintre tinerii promovați de Dan Alexa la prima echipă de la ACS Poli la începutul anului 2013. Cariera timișoreanului nu a avut însă neapărat un trend ascendent, deși a adunat 45 de meciuri în Liga 1, dar și peste 70 de partide în Liga 2.

În primăvara lui 2018 a fost împrumutat de ACS Poli la Ripensia, pentru care a avut 14 apariții în Liga 2, a revenit apoi la ACS Poli, când echipa a jucat în eșalonul secund, iar ulterior a ajuns la CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

A semnat cu SSU Poli în ianuarie 2021, iar acum a dat curs propunerii de la CSM Reșița.

Au fost finalizate actele de transfer şi pentru: Cristian BOCŞAN!
Fundaş central în vârstă de 29 ani
Ultimul club: SSU Politehnica Timişoara
Bine ai venit şi mult succes!”, a transmis CSM Reșița astăzi, 4 iulie, la nu mai puțin de nouă zile după ce Poli Timișoara îi mulțumea și îi ura succes lui Bocșan:

”Mulțumim pentru tot „Bocși”!
Cristan Bocșan: Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și pentru susținerea necondiționată. A fost o onoare să port banderola de căpitan, să cânt alături de galeria alb-violetă și să lucrez cu toți oamenii din cadrul acestui club. Vă doresc tot binele din lume! Hai Poli!
Multă baftă în noua ta aventură, căpitane! ”

CSM Reșița mai pregătește achiziții

În aceste zile, este de așteptat ca și Florian Haită să semneze cu CSM Reșița, și el fiind la reunirea trupei din Valea Domanului. La reunire au mai fost prezenți și Robert Jerdea, fost la CSM Alexandria, și Vlad Tudor, fost la Cetatea Turnu Măgurele, despre care președintele Cristian Bobar a lăsat de înțeles că se află în probe.

Înainte să anunțe venirea lui Bocșan, CSM Reșița a oficializat și aducerea lui Milcho Angelov, care ultima dată a evoluat la CFC Argeș.

În ceea ce privește plecările, CSM Reșița a anunțat despărțirile de Francisc Cristea, Luca Napoleone, Mediop Ndiaye, Ciprian Rus, Alexandru Sabău, Marian Drăghiceanu, Bogdan Szijj și Aboubacar Gakou. Drăghiceanu a făcut pasul în prima ligă, la Sepsi OSK.

Foto: CSM Reșița

Andrei PASCU 04 Jul. 2024, 14:58 Liga 2
Pe aceeași temă