Surprize-surprize: Marian Drăghiceanu nu a mai ajuns la SC Oțelul după despărțirea de CSM Reșița, ci la un alt club din prima ligă! ”S-a dus unde este mai bine și la alt salariu”

Marius ANGHEL 20 Jun. 2024, 17:26 Liga 2
Surprize-surprize: Marian Drăghiceanu nu a mai ajuns la SC Oțelul după despărțirea de CSM Reșița, ci la un alt club din prima ligă! ”S-a dus unde este mai bine și la alt salariu”

Marian Drăghiceanu va juca în prima ligă în acest sezon, campionat în care va reveni după o pauză de șase ani, ultima dată activând la acest nivel în vara anului 2018, două partide pentru Dunărea Călărași.

Tehnicul mijlocaș care în data de 7 iulie va împlini 25 de ani s-a despărțit zilele trecute de CSM Reșița, unde a fost căpitan și golgheter în sezonul recent încheiat de Liga 2, fiind lăsat să meargă la SC Oțelul Galați, dar s-a abătut din drum și a ajuns la Sfântu Gheorghe, la Sepsi OSK!

Drăghiceanu devine, astfel, al treilea jucător luat din Liga 2 de Sepsi OSK în această vară!

Marian Drăghiceanu nu a mai ajuns la SC Oțelul după despărțirea de CSM Reșița, ci la Sepsi OSK

”Cuvântul rămâne cuvânt”, spunea, pentru Liga2.ro, Cristian Bobar, președintele CSM Reșița, vinerea trecută, motivul pentru care accepta despărțirea de Marian Drăghiceanu, deși în urmă cu o săptămână clubul anunța că s-a prelungit contractul cu fotbalistul.

Cuvântul nu a fost cuvânt, din câte se pare, și pentru Drăghiceanu! Nu a mai ajuns la SC Oțelul, de unde primise oferta din prima ligă și unde CSM Reșița l-a lăsat să plece, ci, mai nou, la Sepsi OSK. E adevărat că mijlocașul ajunge tot la o echipă din prima ligă, înțelegerea dintre jucător și conducătorul clubului bănățean fiind de a fi lăsat liber dacă primește o ofertă din străinătate sau din primul eșalon al României.

”A plecat la Sepsi până la urmă. Nu știu de ce nu a mai rămas la Oțelul, habar nu am, nu am mai vorbit cu el. Eu îi promisesem că-l las la Liga 1. El s-a dus unde este mai bine și la alt salariu. A stat doi ani la Reșița, și în Liga 3. Mă bucur pentru el”, a comentat, pentru Liga2.ro, Bobar, situația cu Drăghiceanu.

  • Marian Drăghiceanu a semnat cu CSM Reșița în vara anului 2021, după ce se despărțea de Rapid, cu care promova atunci în prima ligă, dar nu-l menținea în lot. Cobora până în Liga 3 și juca două sezoane pentru bănățeni în acest campionat, până s-a reușit promovarea în Liga 2. În ediția recent încheiat a ligii secunde a fost unul dintre jucătorii de bază ai Reșiței, cu 23 de meciuri din 25 jucate în campionat (1899 minute) și 14 goluri marcate. A fost căpitanul trupei din Valea Domanului în multe dintre jocurile din acest sezon încheiat recent și cu cele 14 reușite a terminat pe primul loc în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu stelistul Bogdan Chipirliu. Ambele echipe au evoluat, însă, în play-out-ul Ligii 2.

Marian Drăghiceanu a semnat cu Sepsi OSK și va juca pentru un al treilea club în prima ligă

Joi, 20 iunie 2024, clubul de primă ligă din Sfântu Gheorghe a anunțat achiziționarea lui Marian Drăghiceanu. Micuțul mijlocaș a semnat un contract pe doi ani.

”Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, clubul nostru a ajuns la un acord și cu Marian Drăghiceanu, care ultima oară a jucat la CSM Reșița, dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la FC Rapid.
Mijlocașul, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire.
Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, a informat Sepsi OSK, echipă clasată pe locul 5 din 6 în play-off-ul SuperLigii.

În cariera sa, Marian Drăghiceanu a mai jucat în prima ligă la Ceahlăul Piatra Neamț, clubul care l-a lansat în fotbalul mare, și la Dunărea Călărași. Pentru nemțeni a avut un meci jucat, 1-4 la Galați cu Oțelul, la 15 mai 2015, iar pentru călărășeni a evoluat în două partide în vara anului 2018. Drăghiceanu a jucat în Liga 2 pentru Ceahlăul, Dunărea Călărași, Rapid și CSM Reșița.

Celui căruia, la un moment dat, i se spunea ”noul Hagi” a retrogradat în Liga 3 în 2016, fostul clubul nemțean Ceahlăul fiind atunci într-o situație dezastruoasă, care i-a și adus mai apoi falimentul, iar cu Dunărea Călărași și Rapid a bifat promovări în prima ligă, în 2019, respectiv 2021.

A treia achiziție din Liga 2 în această vară pentru covăsneni

Pentru Sepsi OSK, achiziționarea lui Marian Drăghiceanu este al treilea transfer perfectat în această vară din Liga 2, după atacantul Marius Coman (28 de ani), golgheterul Corvinului Hunedoara, și portarul Szilard Gyenge (23 de ani), de la FK Miercurea Ciuc.

Pe lângă acești, clubul din Sfântu Gheorghe i-a mai prezentat oficial și pe David Siger (mijlocaș maghiar, 33 ani, ex Fehervar – Ungaria), Stefan Hajdin (fundaș croat, 30 ani, ex Zeleznicar Pancevo – Serbia) și Mihajlo Neskovic (atacant sârb, 24 ani, ex Vozdovac – Serbia).

Foto: CSM Reșița și Sepsi OSK

Marius ANGHEL 20 Jun. 2024, 17:26 Liga 2
Pe aceeași temă