CSM Reșița a făcut prima achiziție a verii: un mijlocaș din prima ligă. Trupa lui Flavius Stoican a anunțat și opt prelungiri de contract

Andrei PASCU 08 Jun. 2024, 15:53 Liga 2
CSM Reșița a făcut prima achiziție a verii: un mijlocaș din prima ligă. Trupa lui Flavius Stoican a anunțat și opt prelungiri de contract

CSM Reșița face multe anunțuri în aceste zile, în prima parte a lunii iunie, iar sâmbătă, 8 iunie, a oficializat prima achiziție, după ce în prima fază a comunicat două prelungiri contractuale. Din sezonul următor, Flavius Stoican îl va avea în lot și pe Marius Cioiu, atacant de bandă în vârstă de 24 de ani.

Cioiu a evoluat în ultimul an și jumătate la FC Botoșani, unde în stagiunea trecută a bifat 15 apariții în SuperLiga României (477 de minute) și trei meciuri (128 de minute) în Cupa României, competiție în care a marcat și un gol.

CSM Reșița, achiziție din prima divizie. Marius Cioiu a fost prezentat

Marius Cioiu revine practic în Liga 2. Vine din prima divizie, acolo unde a strâns, în total, peste 50 de meciuri, pentru echipele FC Botoșani, Petrolul și Academica Clinceni.

În Liga 2, Cioiu are peste 60 de partide, pentru echipele Petrolul, Viitorul Pandurii și Luceafărul Oradea. Are un titlu de campion al Ligii 2, cu Petrolul, alături de care a urcat în prima ligă în vara anului 2022.

Prima achiziţie a echipei noastre: Marius CIOIU!
Mijlocaș în vârstă de 24 ani
Ultimul club: FC Botoșani
Bine ai venit şi mult succes!”, a transmis CSM Reșița.

CSM Reșița a mai prelungit contractele a opt jucători

Așadar, CSM Reșița a făcut primul anunț, în ceea ce privește pregătirea sezonului următor, la nivelul lotului de jucători, vineri, 7 iunie. A reușit să prelungească acordurile a doi dintre cei mai importanți fotbaliști din sezonul trecut, cu mijlocașul ofensiv Marian Drăghiceanu (24 de ani) și cu mijlocașul defensiv Alin Dudea (27 de ani).

Sâmbătă, în ziua în care a anunțat venirea lui Cioiu, CSM Reșița a mai comunicat prelungirile cu Andrei Burlacu, Vlad Chera, Elton da Silva, Erico da Silva, Nicușor Fota, Andrei Lascu, Alexandru Negru și Sergiu Rimovecz.

Continuă alături de Flavius STOICAN și: Andrei BURLACU, Vlad CHERA, Elton DA SILVA, Erico DA SILVA, Nicușor FOTA, Andrei LASCU, Alexandru NEGRU și Sergiu RIMOVECZ!
Mult succes!”, a precizat clubul din Liga 2.

Flavius Stoican, care a prelungit la rândul lui contractul cu formația din Valea Domanului, are lotul asigurat în privința a 11 fotbaliști, după 10 prelungiri contractuale și o achiziție.

Foto: Valentin Macrea (Sport Pictures) și CSM Reșița

Andrei PASCU 08 Jun. 2024, 15:53 Liga 2
Pe aceeași temă