Milcho Angelov continuă în Valea Domanului după despărțirea de CFC Argeș. Flavius Stoican are lotul aproape conturat

Marius ANGHEL 03 Jul. 2024, 15:54 Liga 2
Milcho Angelov continuă în Valea Domanului după despărțirea de CFC Argeș. Flavius Stoican are lotul aproape conturat

CSM Reșița a anunțat, miercuri, 3 iulie, încă o achiziție pentru noul sezon de Liga 2, ediția 2024-2025.

Ar fi a doua, fiindcă clubul a mai prezentat în mod oficial doar un jucător până acum, în această vară. Totuși, Flavius Stoican are în lot mai mulți fotbaliști nou-veniți.

Ultimul care s-a alăturat trupei din Valea Domanului este Milcho Angelov, un atacant bulgar care joacă în România de doi ani și jumătate.

Milcho Angelov a ajuns la CSM Reșița după despărțirea de Campionii FC Argeș

Milcho Angelov are 29 de ani, este atacant și în sezonul recent încheiat a fost legitimat la Campionii FC Argeș, tot în Liga 2, unde a fost al doilea golgheter al echipei, cu 5 reușite în 22 de meciuri jucate în campionat din totalul de 25. A acumulat 1232 de minute pe teren, însă în doar 11 jocuri a început ca titular și a fost înlocuit de șase ori. Nu a fost printre preferații lui Eugen Neagoe și nici noul antrenor al CFC Argeș, Nicolae Dică, nu l-a păstrat în lot, astfel că bulgarul s-a despărțit de piteșteni după un singur sezon.

În România a ajuns la începutul anului 2022 și într-un sezon și jumătate de Liga 2 a evoluat pentru FC Brașov. În partea a doua a ediției 2021-2022 a prins 11 meciuri și a înscris 6 goluri, iar în sezonul 2022-2023 a reușit sub comanda lui Dan Alexa să înscrie de 16 ori în cele 25 de partide jucate, toate ale echipei în acea ediție de campionat. A fost, atunci, al doilea golgheter al Ligii 2, după stelistul Bogdan Chipirliu, care a înscris 17 goluri.

În cariera sa, până să ajungă în România, a jucat doar în Bulgaria, pentru Chernomorets Burgas, Litex Loveci, ȚSKA Sofia, Slavia Sofia, Etar Veliko Târnovo și Tsarsko Selo. A câștigat Cupa Bulgariei cu Slavia Sofia în sezonul 2017/18.

”Încă o achiziţie a echipei noastre: Milcho ANGELOV!
Atacant central în vârstă de 29 ani
A jucat la Litex Loveci, ŢSKA Sofia, Slavia Sofia, Tsarko Selo, FC Braşov, iar ultimul club a fost FC Argeş
Bine ai venit şi mult succes! Добре дошли и късмет!”, sună anunțul celor de la CSM Reșița.

Al doilea jucător prezentat ca achiziție. La reunire au fost și alți patru fotbaliști noi

Ținând cont de anunțurile oficiale ale clubului din Valea Domanului, Angelov ar fi a doua achiziție din această vară, după cea a lui Marius Cioiu, atacant de bandă fost la FC Botoșani.

La reunire au fost prezenți, însă, și alți jucători noi, iar despre doi dintre ei vorbindu-se atunci ca și cum vor semna cu clubul, însă de atunci a trecut o săptămână și clubul nu i-a prezentat în mod oficial, ca în cazurile Cioiu și Angelov.

Despre fundașul Cristian Bocșan (foto, cu numărul 30), fost la SSU Poli Timișoara, și mijlocașul Florian Haită (foto, cu numărul 10), fost la Campionii FC Argeș, dar care încă aparține de Farul, s-a vorbit atunci ca și cum ar urma să semneze. Au mai fost prezenți și Robert Jerdea, atacant fost la CSM Alexandria, și Vlad Tudor, atacant fost la Cetatea Turnu Măgurele, despre care președintele Cristian Bobar a lăsat de înțeles că se află în probe.

Reșița a anunțat păstrarea în lot a altor opt tineri jucători

Altfel, în această vară, CSM Reșița a anunțat despărțirile de Francisc Cristea, Luca Napoleone, Mediop Ndiaye, Ciprian Rus, Alexandru Sabău, Marian Drăghiceanu, Bogdan Szijj și Aboubacar Gakou. Drăghiceanu a făcut pasul în prima ligă, la Sepsi OSK.

Totodată, clubul din Valea Domanului a comunicat și faptul că va continua colaborarea cu antrenorul Flavius Stoican și jucătorii Alin Dudea, Andrei Burlacu, Vlad Chera, Elton da Silva, Erico da Silva, Nicușor Fota, Andrei Lascu, Alexandru Negru și Sergiu Rimovecz.

Astăzi, 3 iulie, Reșița le-a urat mult succes și tinerilor ”din propria pepinieră care au fost incluşi în lotul rossonerilor pentru noul sezon!”

Este vorba despre Paul Mereu (portar, 19 ani / 1 meci, 45 minute), Flavius Cega (fundaș, 19 ani / 9 meciuri, 468 minute), Gabriel Gomboș (mijlocaș, 18 ani / 17 meciuri și 1 gol, 1159 minute), Ianis Doană (mijlocaș, 16 ani / 7 meciuri, 273 minute), Cristian Domil (mijlocaș, 17 ani / 7 meciuri și 1 gol, 312 minute), Alexandru Negru (mijlocaș, 20 ani / 21 meciuri și un gol, 821 minute), Denis Gurin (mijlocaș, 17 ani / 1 meci, 11 minute) și Robert Burlacu (mijlocaș, 16 ani).

*În paranteză regăsiți postul pe care joacă, vârsta, meciuri, minute și goluri marcate în sezonul 2023-2024 de Liga 2. Ultimul a fost și în cantonamentul din iarnă, din Turcia, cu prima echipă, însă nu a fost utilizat în campionat.

Foto: Gabriel Neacșu (Sport Pictures) și CSM Reșița

Marius ANGHEL 03 Jul. 2024, 15:54 Liga 2
Pe aceeași temă